Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor fog kitörni belőlem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor fog kitörni belőlem tettek formájában is ez az elfojtott düh, harag és gyűlölet?

Figyelt kérdés
Utálom,hogy ilyen nyomorékul nézek ki,vagyok kb.190 cm magas tök idétlen hosszú,vékony karokkal és lábakkal,naná,hogy egyetlen csaj sem néz rám.Mikor lemegyek a városba,mindig látok egy csomó párt,az ilyen kis egoista tinik az alacsony,175 centis,barna bőrű,izmos,arányos testű jóképű majmokkal járkálnak,az idősebb nők meg az elhízott,pénzes csávókkal.Már olyan színtű gyűlölet uralkodik bennem minden lány és minden pár iránt,hogy legszívesebben megölném mindet,végig nézve hosszadalmas szenvedésüket.Eddig mindig hagytam magam,csendes voltam,nem szóltam vissza,de ez most nagyon megváltozott...ha jön valaki szembe velem az utcán,nem húzódok félre,jöjjön nyugodtan nekem...ma ez meg is történt és még a gyereknek állt feljebb,hát utána mentem olyan ideggel a fejemben...nekilöktem a falnak és rászorítottam a torkára,csak pislogott.Ha nem lett volna szemtanú ott helyben meg is ölöm.
2014. máj. 1. 17:31
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
72%
Vigyázz ezzel, mert egyszer emberedre akadsz a nagy harag kitöréssel, aki úgy megver, mint a lovat, többet biztos nem szorítasz senkit neki a falnak.
2014. máj. 1. 17:43
 12/26 anonim ***** válasza:
please use rivotril
2014. máj. 1. 17:44
 13/26 anonim ***** válasza:
Ha így a falhoz szorítanál, ott helyben el is törném a kezed.
2014. máj. 1. 17:47
 14/26 anonim ***** válasza:
Bár velem is előfordul hogy elönt a düh és nem tudok uralkodni magamon, és olyankor ha nincs ott senki olyan akit megüssek, akkor ütöm a tárgyakat, sikerült is így széttörnöm több ajtót meg ablaküveget. Ugyanakkor igaza van annak aki azt írta, hogy megszívhatod, ha rossz emberrel kötekedsz. Egyszer nekimész valami nagydarab szétgyúrt 2 méteres 130 kilós tagnak, aki talán még jártas is valami harcművészetben, és úgy kiüt hogy nem térsz magadhoz.
2014. máj. 1. 17:50
 15/26 A kérdező kommentje:

ez a gyerek is valami gyúrós majom volt

szoktam én is kondizni,attól,hogy nem látszik annyira még van bennem erő.teremben is nagyobb súlyokkal dolgozok mint akik kétszer akkorák mint én.

2014. máj. 1. 17:51
 16/26 anonim ***** válasza:
Én a helyedben összeszedném magam, mert így ön- és közveszélyes vagy, és legszívesebben megkerestetnélek a tekesekkel, mert féltem tőled az embereket.
2014. máj. 1. 17:53
 17/26 anonim ***** válasza:

Ha nem talalsz surgosen valami olyan tevekenyseget, amiben sikerelmenyed lehet, ami javit az onbizalmadon, stabilitast ad, fejlodni tudsz altala, noveli az onbecsulesed (mondjuk ugy, hogy "amiben megtalalod onmagad" es "fel tudod talalni es epiteni sajat magadat"), akkor erzesem szerint a te esetedben mar erosen indokolt lenne szakember segitseget kerni es akar terapias kezelessel, akar azt kiegeszito gyogyszeres kezelessel, akar duhkezelesi gyakorlatok, akar relaxacios gyakorlatok segitsegevel valtoztatni a helyzeteden.

Azert az, hogy annyira nem birod a benned levo frusztraciot, szorongast es haragot kezelni, hogy utcan embereknek mesz neki, boven tullep az egeszseges hataron. Ebbol igy csak baj lehet, valamit kezdened kell a helyzettel.

2014. máj. 1. 17:57
 18/26 anonim ***** válasza:
Ami a legszomorúbb, hogy hiába próbáltam értelmesen beszélni vele. És az ilyenek vergődnek, hogy miért nem szereti őket senki :D
2014. máj. 1. 18:16
 19/26 anonim ***** válasza:
igen,hát ezaz. ha ilyennek próbálsz segíteni vmi formában,a végén te leszel a sz@r,már nem ezaz első ilyen tapasztalatom.kezdem azt hinni,hogy totál értelmetlen bármit is mondani nekik,úgyis csak visszatámadnak.(miközben te nem is támadsz)
2014. máj. 1. 18:21
 20/26 anonim ***** válasza:
Kérdező, írj már nekem is valami szép kis fenyegető-morbid üzit. köszi.
2014. máj. 1. 18:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!