Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy békítenétek ki őket? (Mesedélután következik :D)
Figyelt kérdés
Pár héttel ezelőtt két barátom összeveszett. Az egyik fiú, nevezzük Ferdinándnak. A másik egy lány, nevezzük Katalinnak. Mindketten 17 évesek. Tudni kell róluk, hogy régebben együtt jártak, bár a kapcsolatuk rövid ideig tartott. A szakításuk után még jó barátok maradtak, Ferdinándon azonban érződött, hogy mélyebb érzelmeket táplált Katalin irányába. Katalinnak viszont lett új fiúja. A nagy összebalhézás akkor kezdődött, mikor Ferdinánd bulit szervezett. A buli elején még jól érezték magukat, elfogyasztottak néhány pohárnyi alkoholt is. Ferdinándnak ÁLLÍTÓLAG szándékában állt a bulin lefektetni Katit (bizonyítást nem nyert, hogy tényleg ez lett volna a célja), a lány persze erről nem tudott. Mikor a buli kezdett kicsit eldurvulni, úgy döntöttem lelépek. Katalin társaságában elhagytam a helyszínt, Ferdinánd is csatlakozott a kíséretemhez. Míg várakoztunk a vonatra, ami hazavisz engem, Kati mondta, hogy már nincs kedve visszamenni a buliba. Ferdinánd győzködte, hogy menjen vele vissza, Kati nem volt hajlandó. Ferdi ekkor leült a padra, és teljesen magába fordult, nem lehetett hozzá szólni se. Egy idő után felállt, és visszament a buliba. Két nap múlva mikor a suliban találkoztak, akkor úgy viselkedtek egymással, mint akik szívből gyűlölik egymást. Kati egyébként többször próbált vele beszélni, mondta hogy beszéljék meg a problémáikat egymással, Ferdi erre nem hajlandó. A vicc az, hogy Ferdi azon az estén annyit ivott, hogy nem emlékszik mi is volt az oka, hogy ennyire megharagudtak egymásra. Azonban beszélni meg nem akar Katival. Nap mint nap vitáznak egymással, Ferdi állandóan lek*rvázza a lányt és még többször a halálát kívánja. Engem már rohadtul idegesít ez az egész, olyan gyerekes ez a civakodás. Mindketten nagyon jó barátaim, ezért is akarok már végre tenni valamit, rendet tenni köztül, szép szóval már nem lehet elintézni semmit.2012. jún. 16. 00:04
1/4 anonim válasza:
nem jó ilyesmibe belefolyni. megtettem már többször is, és mindíg megszívtam
3/4 anonim válasza:
Úgy tűnik, mégsem működött a barátság. Legfeljebb nem csináltok programokat hármasban.
4/4 HiemannMoch válasza:
Segíts ferdinek lefektetni katit attól tuti jó kedve lesz ...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!