Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor fog kitörni belőlem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor fog kitörni belőlem tettek formájában is ez az elfojtott düh, harag és gyűlölet?

Figyelt kérdés
Utálom,hogy ilyen nyomorékul nézek ki,vagyok kb.190 cm magas tök idétlen hosszú,vékony karokkal és lábakkal,naná,hogy egyetlen csaj sem néz rám.Mikor lemegyek a városba,mindig látok egy csomó párt,az ilyen kis egoista tinik az alacsony,175 centis,barna bőrű,izmos,arányos testű jóképű majmokkal járkálnak,az idősebb nők meg az elhízott,pénzes csávókkal.Már olyan színtű gyűlölet uralkodik bennem minden lány és minden pár iránt,hogy legszívesebben megölném mindet,végig nézve hosszadalmas szenvedésüket.Eddig mindig hagytam magam,csendes voltam,nem szóltam vissza,de ez most nagyon megváltozott...ha jön valaki szembe velem az utcán,nem húzódok félre,jöjjön nyugodtan nekem...ma ez meg is történt és még a gyereknek állt feljebb,hát utána mentem olyan ideggel a fejemben...nekilöktem a falnak és rászorítottam a torkára,csak pislogott.Ha nem lett volna szemtanú ott helyben meg is ölöm.
2014. máj. 1. 17:31
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
szerintem ezt az egeszet vagy csak kitalalod, vagy erosen kiszinezed vagy kicsit megmasitod a tortenteket:D;D sztem nem allitottal te senkit se a falhoz, esetleg forditva, es most itt a neten akarod bebizonyitani magadnak hogy mindezek ellenere milyen komoly vagy mert kontrollalhatlan duh lakozik benned, aztan privatba szanalmas modon fenyegeted a valaszolokat....persze a monitor mogul,kotve hiszem hogy szemtol szembe ekkora nagy lenne a szad, sztem inkabb be$zarnal es elszaladnal:DD xD Most irhatsz nekem is privatba meggyilkolasos kinyirasos uziket.varom!
2014. máj. 1. 18:35
 22/26 anonim ***** válasza:

Krónikus pynahiány. Tanácsok:

1. Keress egy megfelelő vadászpartnert, aki megtanítja, hogyan kell nagyvadat elejteni.

2. Partner nélkül tanuld meg a szabályokat, de akkor ne egyből grizzlyre vadássz, hanem mondjuk mókusra! A sikerélmény majd bátorít és visz előre!

3. Tedd Magad helyre, de qrua gyorsan! Az élet nem csak a pynáról szól! Ha nem tudsz önállóan, a saját lábadon megállni, akkor senkinek sem fogsz kelleni! Lehet gyűlölni az embereket, de csak magadat fojtod bele a keserűségbe!

2014. máj. 1. 18:47
 23/26 anonim ***** válasza:

Remélem, hogy minél hamarabb (persze úgy, hogy senkit sem sikerül megölnöd/megnyomorítanod), és lecsuknak a fenébe.

Nem hiányozna a társadalomnak egy ilyen selejt gyökér.

U.i.: A barátom kb. olyan magas, mint te, mellé még vékony is.

Viszont te hiába tetszenél, le sem hánynálak, és ennek a szánalmas természeted az oka!

2014. máj. 1. 19:21
 24/26 anonim ***** válasza:
Téged nem tibornak hívnak? Izom Tibor? A reggeli műzlit ne felejtsd el :D
2014. máj. 2. 10:29
 25/26 anonim ***** válasza:
beteg a fejed?
2014. máj. 2. 11:24
 26/26 anonim ***** válasza:

.ma ez meg is történt

kérdésedben a válasz idegbaj.

2014. máj. 2. 11:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!