Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért olyan nehéz megállnom,...

Miért olyan nehéz megállnom, hogy a nőkre (különösen amikor fiatalok és szépek) ne tekintsek úgy, hogy mind gonosz és mindenáron meg akar szégyeníteni?

Figyelt kérdés
Akárhol vagyok, nagy áruházak, utca, tömegközlekedés ha egy rám néz, úgy érzem le akar alázni, megszégyeníteni. Ilyenkor olyan dühöt és haragot érzek, hogy legszívesebben bántani akarom őket, úgy hogy az nekik fájdalmas legyen. Akkora gyűlöletet érzek, hogy a gyűlölet érzése egyszerűen szétfeszít, a szemeimet meresztgetem, és úgy érzem köpnöm kell. Ilyenkor akkora erő uralkodik bennem, hogy a legnagyobb fát is ki tudnám vágni. Tudom, hogy ez szégyen és ássam el magam, szánalmas vagyok meg még sorolhatnám, a válaszok között biztos fogok találni ilyen kommenteket. Mit tudok ezzel az érzéssel csinálni? Segítségképpen nem volt jó gyerekkorom és a jelenem is ugyanolyan rossz.

2013. okt. 18. 22:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Sorozatgyilkos születik :)
2013. okt. 18. 22:02
 2/7 anonim ***** válasza:
Légy b_uzi. Velük hogy állsz?
2013. okt. 18. 22:03
 3/7 anonim ***** válasza:
Többek között az ilyen problémákra való a pszichológus. Ha nem kamu a kérdésed(ami azért gyanús), akkor mihamarabb látogass meg egyet szerintem.
2013. okt. 18. 22:05
 4/7 anonim ***** válasza:
Keress egy kedves és szelíd barátnőt hogy rájöjj, a nők általánosságban nem gonoszak. :D Sőt szerintem a leírtak alapján több joggal mondhatnák ők rád hogy gonosz vagy. ;)
2013. okt. 18. 22:05
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem kell túlgondolni ezt , ők is csak emberek.
2013. okt. 18. 22:06
 6/7 anonim ***** válasza:
menjél kezeltessed magadat
2013. okt. 18. 22:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Pszichiátria! A nőket meg kerüld el messziről, mielőtt valakiben még kárt okozol.
2013. okt. 18. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!