Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor fog kitörni belőlem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor fog kitörni belőlem tettek formájában is ez az elfojtott düh, harag és gyűlölet?

Figyelt kérdés
Utálom,hogy ilyen nyomorékul nézek ki,vagyok kb.190 cm magas tök idétlen hosszú,vékony karokkal és lábakkal,naná,hogy egyetlen csaj sem néz rám.Mikor lemegyek a városba,mindig látok egy csomó párt,az ilyen kis egoista tinik az alacsony,175 centis,barna bőrű,izmos,arányos testű jóképű majmokkal járkálnak,az idősebb nők meg az elhízott,pénzes csávókkal.Már olyan színtű gyűlölet uralkodik bennem minden lány és minden pár iránt,hogy legszívesebben megölném mindet,végig nézve hosszadalmas szenvedésüket.Eddig mindig hagytam magam,csendes voltam,nem szóltam vissza,de ez most nagyon megváltozott...ha jön valaki szembe velem az utcán,nem húzódok félre,jöjjön nyugodtan nekem...ma ez meg is történt és még a gyereknek állt feljebb,hát utána mentem olyan ideggel a fejemben...nekilöktem a falnak és rászorítottam a torkára,csak pislogott.Ha nem lett volna szemtanú ott helyben meg is ölöm.
2014. máj. 1. 17:31
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
46%
bárcsak meghalnál
2014. máj. 1. 17:32
 2/26 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kigyúrt vagy nagydarab,de ha az ideg bennem van nekimegyek akárkinek...
2014. máj. 1. 17:33
 3/26 anonim ***** válasza:
0%
Depresszió. Nyomj el egy cigit. Vagy egy pipát. Magadhoz térsz.
2014. máj. 1. 17:33
 4/26 Mr. Truth ***** válasza:
55%
Orvos mikor látott hülyegyerek? Ne legyél pimafüggő vagy a saját súlycsoportoddal kötekedj... Gyökér...
2014. máj. 1. 17:34
 5/26 anonim ***** válasza:
Már megint csak egy újabb magas, vékony fiú...
2014. máj. 1. 17:34
 6/26 anonim ***** válasza:

Szerintem jót tenne, ha sportolnál. Levezetheted sportolás közben a stresszt és izmosodni is tudsz. Talán több sikertel jársz a lányoknál.

Sok lány van akinek a magas srácok jönnek be. Ne légy agresszív ennyire, ebbôl csak baj lehet..

2014. máj. 1. 17:36
 7/26 anonim ***** válasza:
76%
Ember..orvos..komolyan..de marha gyorsan. Lehetőleg azelőtt, hogy találkoznánk az utcán vagy bárhol máshol. Nekem is vannak hasonló gondjaim de amit te itt leírtál az baromi szánalmas. 14/L
2014. máj. 1. 17:36
 8/26 anonim ***** válasza:

istenem én is ismerek baromi magas(tőled magasabb) és baromi vékony pasit,aki am halomra szedi fel a nőket...

amíg ilyen önutáló vagy ne számíts túl sok jóra. az ilyen embereknek rendesen látszik az elégedetlenség a fejükön.és szted mi a szimpatikusabb/vonzóbb? ez, vagy ha valakin látszik,h kiegyensúlyozott,jól elvan? és am se egy másik embertől kéne itt sokaknak várni a boldogságot,először is önmagukat kellene helyretenniük.ha meg ennyi benned az indulat,akkor menj el inkább edzeni..aztán gondold át az életedet.

2014. máj. 1. 17:40
 9/26 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem a legegyszerűbb ha nem feltűnési viszketegséggel jössz ide, meg felvágni hogy milyen fain gyerek vagy, annak ellenére hogy nem vagy kigyúrva. És pont ki is mondtad a megoldást a kérdésedben. MERT MAGABIZTOSAK aminek neked is lenned kéne és nem az idegfasszal rohangászni minden nap a világban, hanem ellazulni és nyugodtan gondolkodni, a nők megérzik az ilyen dolgokat és falon futva menekülnek az ilyen emberektől mint te. Ha az utcán szorongatod az emberek torkát szted mennyire lesznek érted oda a csajok? Bezzeg ha visszahallanád mikor csajozol végre, hogy "hallod nem ez a gyerek folytogatta a srácot az utcán?" és a csaj elmenne akkor megint neked állna feljebb, hogy igazságtalan a világ. AZT KAPOD AMIT ADSZ az élet ilyen egyszerű. Menj el dokihoz aztán beszéld meg vele a dolgaid az SEGÍT ez NEM! Ha kell szedj gyógyszer és hajrá. Nem a neten kell keménykedni. Ha a hibáidból nem tanulsz akkor az élet sem lesz veled kegyesebb, fogja és lebasz még pár olyat hogy megmakkansz.

Sok sikert a továbbiakban, szurkolok és remélem sikerül! :)

Üdv. Egy az útját kereső fiatal

2014. máj. 1. 17:41
 10/26 anonim ***** válasza:
53%
Azért mert csúnya vagy és idióta, arról te tehetsz, nem a párok.
2014. máj. 1. 17:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!