Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor fog kitörni belőlem tettek formájában is ez az elfojtott düh, harag és gyűlölet?
Szerintem jót tenne, ha sportolnál. Levezetheted sportolás közben a stresszt és izmosodni is tudsz. Talán több sikertel jársz a lányoknál.
Sok lány van akinek a magas srácok jönnek be. Ne légy agresszív ennyire, ebbôl csak baj lehet..
istenem én is ismerek baromi magas(tőled magasabb) és baromi vékony pasit,aki am halomra szedi fel a nőket...
amíg ilyen önutáló vagy ne számíts túl sok jóra. az ilyen embereknek rendesen látszik az elégedetlenség a fejükön.és szted mi a szimpatikusabb/vonzóbb? ez, vagy ha valakin látszik,h kiegyensúlyozott,jól elvan? és am se egy másik embertől kéne itt sokaknak várni a boldogságot,először is önmagukat kellene helyretenniük.ha meg ennyi benned az indulat,akkor menj el inkább edzeni..aztán gondold át az életedet.
Szerintem a legegyszerűbb ha nem feltűnési viszketegséggel jössz ide, meg felvágni hogy milyen fain gyerek vagy, annak ellenére hogy nem vagy kigyúrva. És pont ki is mondtad a megoldást a kérdésedben. MERT MAGABIZTOSAK aminek neked is lenned kéne és nem az idegfasszal rohangászni minden nap a világban, hanem ellazulni és nyugodtan gondolkodni, a nők megérzik az ilyen dolgokat és falon futva menekülnek az ilyen emberektől mint te. Ha az utcán szorongatod az emberek torkát szted mennyire lesznek érted oda a csajok? Bezzeg ha visszahallanád mikor csajozol végre, hogy "hallod nem ez a gyerek folytogatta a srácot az utcán?" és a csaj elmenne akkor megint neked állna feljebb, hogy igazságtalan a világ. AZT KAPOD AMIT ADSZ az élet ilyen egyszerű. Menj el dokihoz aztán beszéld meg vele a dolgaid az SEGÍT ez NEM! Ha kell szedj gyógyszer és hajrá. Nem a neten kell keménykedni. Ha a hibáidból nem tanulsz akkor az élet sem lesz veled kegyesebb, fogja és lebasz még pár olyat hogy megmakkansz.
Sok sikert a továbbiakban, szurkolok és remélem sikerül! :)
Üdv. Egy az útját kereső fiatal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!