Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Terhes vagyok a volt páromtól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhes vagyok a volt páromtól mit tegyek?

Figyelt kérdés
Most tudtam meg hogy terhes vagyok a volt páromtól. A pici még a szakítás előtt fogant. Most hathetes terhes vagyok. A doki akinél voltam azt mondta mihamarabb elkéne döntenem hogy mi legyen. Még csak 19 vagyo és afelé hajlok hogy megtartom. A baba apjának viszont elmondani nem akarom. Mi legyen segítsetek lécci!!!

2014. ápr. 12. 13:48
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/74 A kérdező kommentje:
Nem igazán bánom, hogy vége most már más élet következik amit nagyon várok :) az apját meg ha nem érdekli nem erőltetem...
2014. ápr. 15. 21:32
 52/74 anonim ***** válasza:
76%

Jópofa a lelkesedésed, de tényleg felejts el mindent, amit a gyermektelenek megélhetnek.

Nem lesz szórakozás.

Nem lesz szabadidő.

Nem lesz karrier.

Stb.

Tényleg sokkal durvább lesz a változás, mint a legrosszabb forgatókönyvben hiszed.

Annak azért járj utána, hogy törvényesen kell-e értesítened az apját, mert joga van tudnia arról, hogy van/lesz egy gyereke, aki után mellesleg gyerektartás jár neked...

2014. ápr. 15. 21:54
 53/74 A kérdező kommentje:
Nem akarok szórakozni. Szabadidőm eddig sem volt mivel dolgoztam. Az apát meg nem érdekli ahogy fent leírtam. Neki ez a gyerek nem kell. A gyerektartáshoz meg a baba anyakönyvi kivonatába bele kellene iratnom az apja nevét.Amit én nem fogok meg tenni. Akkor köze lenne hozzá, kérhetné a láthatást meg ilyeneket. De mivel ő ezt nem akarja ő is úgy döntöttünk semmien részt nem vesz a gyerek életében.
2014. ápr. 16. 07:27
 54/74 anonim ***** válasza:

Nem az volt a kérdés lényege, hogy te mit akarsz, hanem hogy a pl. 03.15.-ével változott családjogi törvény mire kötelez! Az apának is vannak jogai és kötelességei, ahogyan neked is vannak jogaid és kötelességeid!

Azzal számoltál, hogy mi lesz, ha pár év múlva kimatekozza, hogy ő az apja és igényt tart rá?!

2014. ápr. 17. 09:55
 55/74 anonim ***** válasza:

"Nem akarok szórakozni. Szabadidőm eddig sem volt mivel dolgoztam."

Te még mindig nem érted... Még mindig nem látod, hogy mire is akarsz vállalkozni.

Tehát szombaton és vasárnap is dolgoztál? A hét minden napján? Éjjel is??? Betegen is?

Nem. Tehát volt szabadidőd!

Na ez után nem lesz. Nem lesz mentség, kifogás, hogy miért lazíthatnál. 0-24 óra az év minden napján.

2014. ápr. 17. 09:58
 56/74 A kérdező kommentje:
Ha nincs benne az apa neve az anyakönyvi kivonatában nem tarthat igényt rá. Mivel jog szerint papiron mondott le rólla.Egyébként ha malyd látni akarja nem tartom vissza benne.
2014. ápr. 17. 12:29
 57/74 A kérdező kommentje:
Egyébként minden kedves embernek köszönöm a jó tanácsokat. :)
2014. ápr. 17. 18:07
 58/74 anonim ***** válasza:

"Mivel jog szerint papiron mondott le rólla."

Ha nem is tud roLLa (jújj!), akkor hogyan mond le róla papíron?

2014. ápr. 17. 20:51
 59/74 A kérdező kommentje:
Ha kicsit fentebb olvastál volna, le eshetett volna, hogy tud rólla....
2014. ápr. 17. 21:36
 60/74 A kérdező kommentje:
Rólla igen 2 LL-el azért is. Ha nem tetszik minek olvasod. Tanácsot nem tudsz adni akkor minek írsz
2014. ápr. 17. 21:38
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!