Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Terhes vagyok a volt páromtól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhes vagyok a volt páromtól mit tegyek?

Figyelt kérdés
Most tudtam meg hogy terhes vagyok a volt páromtól. A pici még a szakítás előtt fogant. Most hathetes terhes vagyok. A doki akinél voltam azt mondta mihamarabb elkéne döntenem hogy mi legyen. Még csak 19 vagyo és afelé hajlok hogy megtartom. A baba apjának viszont elmondani nem akarom. Mi legyen segítsetek lécci!!!

2014. ápr. 12. 13:48
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/74 anonim ***** válasza:
Intézkednének*
2014. ápr. 12. 16:24
 32/74 A kérdező kommentje:
Ha kamu ne szóljatok hozzá. Én tanácsot kértem nem mást.
2014. ápr. 12. 16:28
 33/74 anonim ***** válasza:
53%
Nagy a gondod.De egyet ne felejts. A gyermeked sorsáról döntesz. Élet, vagy halál. Meg tudnád ölni akkor, amikor már a bölcsöben mosolyog rád? A szíved alatt hordod az életet. Vigyázz rá!
2014. ápr. 12. 17:01
 34/74 A kérdező kommentje:
Addig belese gondoltam amíg megnem láttam az ultrahangon. Még olyan picike, de belőllem van és hogy kiderült babát várok kötődöm hozzá.
2014. ápr. 12. 17:05
 35/74 anonim ***** válasza:

A #25-ös kommentből kifolyólag nekem is egyre inkább valószínűbbnek tűnik, hogy ez egy kitalált kérdés és egy kisiskolás srác szórakozik itt a válaszolókkal.

Ennyire hülye ember nincs, hogy pár sorral fentebb ott van helyesen leírva egy szó, erre csak azért is a lehető legsuttyóbb módon írja le (igen, az "érettcségire" gondolok). Ez egyértelműen csak a provokációra megy ki, így az egész kérdés komolysága és valóságalapja megkérdőjelezhető...

2014. ápr. 12. 17:09
 36/74 A kérdező kommentje:
Nem kell írni ha számotokra kamu. Nekem igenis valóságos míg nektek nem, nemis bosszantom magam az ilyeneken.
2014. ápr. 12. 17:17
 37/74 anonim ***** válasza:

Szerintem vetesd el, a gyerek miatt. Nem lenne neki jó, ha sosem ismerhetné meg az apját, és oké, hogy te mindent megadnál neki, de azért egész más dolog egy stabil, boldog családban nevelkedni, mint egy egyedülálló szülővel, aki ráadásul nagyon fiatalon vállalt gyereket. (Van ilyen ismerősöm, ott az anya 34 évesen jött rá, hogy ő sosem élte ki magát, barátai sincsenek igazán, az egyetemi álmát se tudta véghez vinni, stb. És ilyen helyzetben a gyerek magát okolja, mert a szülő problémaként tekint rá. Lehet, hogy erre azt mondod, hogy sose történne meg, de ezt nem tudhatod előre...)

Párkapcsolatra a közeljövőben ne számíts, kisgyerekkel, sőt tinikkel is nagyon nehéz bárkit is találni.

Nem tudom, van-e munkahelyed, saját lakásod, megtakarításod, stb, de számíts rá, hogy nehéz egyedül boldogulni, mert tegyük fel, ha még terhesen dolgozol is, mi lesz utána? Ki fog vigyázni a babára? Vissza fognak venni a munkahelyedre? Bírni fogod testileg-lelkileg a gyereket? Ezután nem lesz szabad időd, meg buli, meg barátok (nagy valószínűséggel eltávolodtok majd egymástól, mert nem lesznek azonos problémáitok, kivéve, ha ők is hasonló helyzetben vannak)

Ha nem szeretnél abortuszt, akkor még mindig ott van az örökbeadás lehetősége, de szerintem is vetesd el, az lenne a gyerek számára a legjobb. (bár úgy vettem észre, hogy már eldöntötted, hogy megtartod, de akkor minek írtad ki a kérdést?)

2014. ápr. 12. 18:02
 38/74 A kérdező kommentje:
Nem döntöttem el még semmit és az örökbeadás az ami szóba sem jöhet. Van munkám és megtakarításom de igaz , hogy az hamar elfogy és ahogy mondtad a munkahelyemre se biztos, hogy visszavennének. Nem tudom hogy mi legyen mivel azt akarom, hogy neki és nekem is jó legyen. Az a gondolat viszont hogy elveszem valaki életét szörnyű. De átkell még gondolnom mi legyen.
2014. ápr. 12. 18:38
 39/74 anonim ***** válasza:

"Van munkám és megtakarításom de igaz , hogy az hamar elfogy és ahogy mondtad a munkahelyemre se biztos, hogy visszavennének."

Az, hogy 19 éves vagy, és ilyen ordas hibákkal írsz, arról győz meg, hogy ha van is munkád, akkor az

-nagyon rosszul fizet

-jó magyar szokás szerint nem bejelentett, ezt csak minimálbérre, vagy nívósabb embereknél szokás...

A fentiek alapján gyes-re ne számíts (fizetés alapján kapod), a gyed meg gyakorlatilag semmire sem elég.

Addig, amíg eljutsz a szülésig, és csak a legfontosabbakat veszed meg/fizeted, még ha sok dolgot is tudsz kapni másoktól, simán 200-400 eFt-ba fog kerülni (nekünk az indulás 300 eFt volt).

És a gyerek még meg sem született (50-150 eFt).

Majd jön a gyerek, te 2 óránként rohansz hozzá (éjjel, nappal, mindig), szoptatsz fél órán át, pelenkázol, stb., és marad fél órád pihenni, élni... Ha nem szoptatsz, hanem tápoltok, akkor 3 óránként lesz ez. A pénzed meg vészesen fogy, pénzed szál sem, mert gyes=0, gyed meg hónapról hónapra kevesebb, de a kezdeti 30 eFt sem elég semmire, pár napi tápszer is 3000 Ft, neked nincs pénzed, apja "nincs", 19 éves vagy, jövőd semmi, és a gyereknek is semmi a jövője, mert sem időd, sem energiád nincs rendesen foglalkozni vele...

Gondolkozz és az eszedre hallgass, ne a szívedre.

2014. ápr. 12. 22:37
 40/74 A kérdező kommentje:
Mivel a keresztanyukámnál dolgozom , így bejelentett és jól is fizet. De mielőtt döntök mindent átgondolok, hogy a jó döntést hozzam. Holnap kell a dokihz mennem, szóval nem sok időm maradt eldönteni.
2014. ápr. 13. 07:21
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!