Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Terhes vagyok a volt páromtól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhes vagyok a volt páromtól mit tegyek?

Figyelt kérdés
Most tudtam meg hogy terhes vagyok a volt páromtól. A pici még a szakítás előtt fogant. Most hathetes terhes vagyok. A doki akinél voltam azt mondta mihamarabb elkéne döntenem hogy mi legyen. Még csak 19 vagyo és afelé hajlok hogy megtartom. A baba apjának viszont elmondani nem akarom. Mi legyen segítsetek lécci!!!

2014. ápr. 12. 13:48
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/74 anonim ***** válasza:
Dikk mekkora kamu.
2014. ápr. 13. 09:05
 42/74 anonim ***** válasza:
Kötődsz a babához? Tehát fontos neked? Ha jót akarsz neki, vetesd el.
2014. ápr. 13. 12:37
 43/74 A kérdező kommentje:
Kötődöm, de minden szempontot figyelembe veszek és átgondolom mindenki tanácsát nehogy rossz döntést hozzak.
2014. ápr. 13. 12:43
 44/74 anonim ***** válasza:

Itt nincs jó vagy rossz döntés.

Van egy nagyon rossz: megtartod és elcseszed az egész életed.

És van egy kevésbé rossz: elveteted, és ezzel a tudattal kell élned egy darabig, amíg be nem látod, hogy ez a jobb döntés.

Mint szülő javaslom, hogy tedd ezt, a gyerek érdekében is. Semennyire sem járna jól, ha egy nem felkészült csonka családba születne.

2014. ápr. 13. 13:03
 45/74 anonim válasza:

Ez durva, hogy mindenki azzal van elfoglalva hogy a lány nem tud írni.... :D sok rossz indulatù kötözködő bunkó emberek vannak a világon de hogy mindenki itt gyűlt össze...... :)

Amúgy hogy döntöttél kérdező?

2014. ápr. 15. 11:53
 46/74 A kérdező kommentje:
Tegnap voltam orvosnál és megtartom :)
2014. ápr. 15. 11:56
 47/74 anonim válasza:
Hány hetes vagy ? :)
2014. ápr. 15. 11:58
 48/74 A kérdező kommentje:
7 leszek csütörtökön még nagyon az elején járok.
2014. ápr. 15. 12:02
 49/74 anonim válasza:
Én 8 hetes vagyok ha akarsz beszélgetni keressük meg egymást Facebookon. :) privátba írj és megbesz ha akarod :)
2014. ápr. 15. 12:04
 50/74 anonim ***** válasza:

Rövid fiatal korod volt, vissza soha nem kapod...

Az apjának azért szóljál...

2014. ápr. 15. 21:30
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!