Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Terhes vagyok a volt páromtól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhes vagyok a volt páromtól mit tegyek?

Figyelt kérdés
Most tudtam meg hogy terhes vagyok a volt páromtól. A pici még a szakítás előtt fogant. Most hathetes terhes vagyok. A doki akinél voltam azt mondta mihamarabb elkéne döntenem hogy mi legyen. Még csak 19 vagyo és afelé hajlok hogy megtartom. A baba apjának viszont elmondani nem akarom. Mi legyen segítsetek lécci!!!

2014. ápr. 12. 13:48
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/74 anonim ***** válasza:

#13 vagyok:

"Tudom hogy a baba nem egy kiskutya tisztában vagyok vele azzal is mien nehéz lenne."

Nem, nem vagy tisztában vele. SOKKAL keményebb, mint hinnéd, és ezt nem viccből írom.

Imádom a lányaimat, imádom, hogy szülő lehetek, de azt is tudom, hogy ehhez nagyon fel kell nőni, és nagyon 2 ember kell hozzá.

Tényleg az elvetetéssel járnál a legjobban. Nem ismerlek, de a leírtak elegek számomra ahhoz, hogy tudjam, NEM VAGY ERRE KÉSZEN!

Szüleid mit szóltak a dologhoz?

2014. ápr. 12. 15:36
 22/74 anonim ***** válasza:

Mellesleg:

Igen, nem egy egyedülálló fiatal anya nevelt föl gyereket, igen, meg lehet csinálni.

De nem érdemes. Még választhatsz, és nem hinném, hogy jól járnál a kiégett, leharcolt fiatal anya szereppel...

2014. ápr. 12. 15:38
 23/74 A kérdező kommentje:
A szüleim mellettem állnak akárhogy döntök viszont azt mondták helyettem nem dönthetnek, ebben viszont igazuk van
2014. ápr. 12. 15:41
 24/74 anonim ***** válasza:
87%

Hidd el, hogy nem vagyok "nyelvtan náci", sőt jómagam reálterületen dolgozom, vagyis az irodalom és nyelvtan igencsak távol áll tőlem.

Viszont azt látatlanban megmondom, hogy aki a "majd"-ot "ly"-vel írja, ill. a vesszőhasználatot a legalapabb esetekben is mellőzi, az még az érettségi közelében sem járt...

Mindez a jelenlegi munkaerőpiaci trendek alakulását figyelembe véve meglehetősen szomorú jövőképet rajzol ki.

Másabb vizekre evezve:

Az meglehetős éretlenségre vall, hogy ezt írod: "Az hogy egy gyerekkel meg ki fogadna el és ki nem nem érdekel."

Kíváncsi vagyok, hogy erről majd a 25-30 éves önmagad hogyan vélekedne a jövőben. Pláne akkor, amikor majd látni fogja, hogy a korosztályában a barátnők rendre házasodnak relatíve normális férfiakkal, illetve előtte is sokkal kötetlenebb életet éltek. Nem azt mondom, hogy a 20-25 éves lányoknak a féktelen bulizásból áll az élete, de ezeket az éveket nem a kakis pelenkákra kellene elpazarolni csak azért, hogy utána férfiből is csak a "defektesebbek" jussanak, ha jutnak egyáltalán... Máshogy megfogalmazva: a többi lány 25 éves korában még tündökölni fog a boldogságtól, de te egy leharcolt, kiégett trampli leszel ekkorra.

Sőt, az se zárható ki, hogy a boldogtalanságod előbb-utóbb a gyerekre fogod kivetíteni, mert őt tartod majd nyomorúságos sorsod okának, emiatt szegénynek nem elég, hogy apa nélkül nő fel, de veled se lesz felhőtlen a viszonya. Az ilyen rendezetlen családi és anyagi háttér pedig egyenes út a kamaszkori zülléshez, ami további konfliktusok forrása lesz.

Azt pedig csak remélni fogom, hogy mindezek ellenére a csemete nem fog majd piacképtelen munkanélkülivé és/vagy bűnözővé válni, mert ettől a ponttól már mi, adófizetők is bevonódunk a családi történetedbe, amihez nagyon nincs kedvünk...

De ez csak az én szubjektív véleményem, ugyanakkor megjegyezném, hogy te kértél tanácsot.

2014. ápr. 12. 15:47
 25/74 A kérdező kommentje:
Abban igazad van hogy tanácsot kértem de nem az írásom miatt, ha az érettcségi bizonyítványomban kételkedsz elküldöm a fénymásolatát postán. A tanácsot pedig megfogadom ha arra tér ki amiben kértem azt.
2014. ápr. 12. 15:54
 26/74 anonim ***** válasza:
82%

Jó, ez úgy kamu, ahogy van.

"malyd"??? "érettcségi"???

Azért ennyire senki nem lehet sötét.

Ha mégsem kamu, akkor vetesd el. Nem vagy kész a gyerekre, ha interneten kell megkérdezned, hogy megtartsd-e.

2014. ápr. 12. 15:59
 27/74 A kérdező kommentje:
Ha kamu volna nem írnák vissza senkinek, tanácsot pedig azért kértem , hogy kivülállók véleményét halljam.
2014. ápr. 12. 16:02
 28/74 anonim ***** válasza:
100%

Tele van helyesírási hibákkal a hozzászólásaid.

Másrészt ostoba vagy. Ezekután jobb is, hogy nem tud róla a srác. Te meg tartsd el a gyereket. Gratulálok! Így csináld.

2014. ápr. 12. 16:15
 29/74 A kérdező kommentje:
Nem zavarnak az ilyen hozzászolások, mert nem ismertek. Azokat viszont köszönöm akik normális tanácsokat adtak és nem bunkóztak. :)
2014. ápr. 12. 16:19
 30/74 anonim ***** válasza:
Pedig jól mondják, hogy kamu vagy. Helyesírási hibákkal szórakozol és a másik meg, hogy a szüleid intézkednek helyeted. Itt kérdezgetsz unalmadban mint akinek normális dolog lenne. Kamu az egész...
2014. ápr. 12. 16:24
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!