Elkaptam valami vírust a páromtól. Hányok és hasmenésem van. Terhes vagyok, árthat ez a babámnak?
Nyugi, nem lesz baj, de azért mutatsd meg magadat egy orvosnak!
Az ilyen bélölő dolgokra nagyon jó a Normaflore, szerintem vegyél min. egy 10-es kiszerelést, és 5-6 nap alatt idd meg, hidd el, nagyon jót tesz!
20 hetes km
Ma már remélem kijelenthetem, kutya bajom, lement a betegség. Ettem főttkrumplit anyósom tanácsára, de mikor este se akart múlni a hányinger, bevettem egy kiskanál szódabikarbónát egy pohár vízzel a párom javaslatára. Ma reggel farkas éhesen ébredtem, bevágtam egy nutis kenyeret, egyelőre semmi:D
Köszönöm szépen mindenkinek a bíztató válaszokat mégegyszer. Csak azért írtam le a fejleményeket, mert azt vettem észre, hogy sokszor feltesz itt valaki valamilyen kérdést, és nem írja le a fejleményeket, pedig én sokszor arra is kíváncsi lennék, hogy most akkor bevált a dolog, vagy se:D
Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!