Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem vagyok elég toleráns?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vagyok elég toleráns?

Figyelt kérdés
Szakítottam a párommal, mert elegem lett, hogy mindig a munka fontosabb volt, sose keresett azzal, hogy milyen napom volt, vagy hogy vagyok. Mindig csak ő,ő,ő. Ha adtam neki valamit, nem köszönte meg. Mindig rohanni kellett, kapkodni, és rám írta hogy türelmetlen vagyok. Mikor írta, dolgozik, hagytam, nem zavartam, tudtam hogy dolga van, majd keres ő (volt hogy napokig nem keresett, telefonon ő egyáltalán nem). Lenyeltem a sértegetéseit, mert nehéz a természete. De egyszer betelt a pohár nálam. Szépen megírtam neki, hogy köszönöm a vele töltött időt, de nekem nem megy, erre azt kaptam meg, hogy türelmetlen vagyok, akaratos,és semmi lojalitás nincsen bennem. Jól látom, hogy próbál sértegetni?
2014. ápr. 3. 10:52
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy sértegetni akar, de a leírtak alapján ne várd el tőle, hogy megértsen.
2014. ápr. 3. 10:56
 2/8 anonim ***** válasza:
Hát ennyire nincs ideje, meg napokig nem keres.. Ne haragudj de teljesen jogos volt, ha nekem párom van azért szakítok rá időt nem pedig a szemére hányok dolgokat.
2014. ápr. 3. 10:59
 3/8 A kérdező kommentje:
azt írta, segíteni próbál, tükröt tartani felém... erre írtam, nem velem vannak a gondok, és maga elé állítson tükröt, majd ha végig gondolta hogyan viselkedett velem, akkor írjon... azóta sem válaszolt
2014. ápr. 3. 11:00
 4/8 A kérdező kommentje:
két hetente hétvégente a gyerekeivel volt, nem zavartam akkor... de mikor találkozni akart, ő siettetett engem folyton. Na ez a türelmetlenség... Meg mikor hozott haza, alig volt időm össze kapni magam és a cuccaimat. Mert rohant... Minden programot nem hogy nem mondott le, de nem is szólt, hogy nem megyünk el sehova, csak jött azzal, hogy megint munka.
2014. ápr. 3. 11:03
 5/8 anonim ***** válasza:
"...erre azt kaptam meg, hogy türelmetlen vagyok, akaratos,és semmi lojalitás nincsen bennem...." Ez miért lenne sértegetés? Ö igy látja a történeteteket. Te meg ugy ahogy leirtad.
2014. ápr. 3. 11:04
 6/8 anonim ***** válasza:

A pár napban,amíg nem keresett,nem azért,mert elfoglalt volt.Hidd el,aki 14-16 órákat dolgozik,legalább wc-zés közben megtudna ereszteni egy nyamvadt sms-t!

Szóval nem illetek össze,jobb hogy nem pazarlod már rá az időd.

2014. ápr. 3. 11:07
 7/8 A kérdező kommentje:
ezért is szakítottam vele!
2014. ápr. 3. 11:18
 8/8 anonim ***** válasza:
Jól döntöttél szerintem. Munka közbe is feltudod volna hívni vagy legalább egy smst írni amit akar az ember arra talál időt.
2014. ápr. 3. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!