Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tényleg nem léteznek toleráns...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nem léteznek toleráns pasik?

Figyelt kérdés

Valahogy én nem találok. Pontosan arra gondolok hogy nekem a barátaim melegek, az öcsém is, imádom a melegeket, sokat vagyok velük, és ezt egyik barátom sem nézte jó szemmel eddig. Egyáltalán mi bajuk a meleg pasikkal? Vagy ezt ilyen menő férfias dolognak tartják hogy utálják a melegeket? Eléggé így látom... de szerintem utálkozni cseppet sem férfias dolog.

Egyáltalán létezik olyan pasi aki nem ilyen?? Már kezdem feladni a reményt...

25/L

2009. okt. 3. 23:29
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
53%

Létezik. Bár én abszolút nem tartom természetes dolognak, ha valaki meleg, szerintem ez nem túlságosan elfogadható. Egyszerűen azért nem, mert nem ez az élet normális rendje. Erről ennyit.

A kérdésre válaszolva, biztos vannak olyanok akiket ez nem zavar, de én nem ilyen vagyok.

2009. okt. 3. 23:32
 2/19 anonim ***** válasza:
47%

Tolerálni nem azt jelenti, hogy szeretni... Esetleg elviselni, de nem nehéz elképzelni, hogy nem tudnak egy helyen lenni homikkal... Én sem tudnék, gyűlölöm őket, a modorukkal, stílusukkal, személyükkel együtt. Egyszerűen sok normális férfit még a hideg is kirázza, mikor melegekkel kell találkoznia... Mondjuk azt nem tudom, hogy te miért szereted őket, de nem is érdekel... Én továbbra is homo ellenes maradok! Azok meg fúrkálják egymás seggét.

Bár megint le fogtok pontozni, de ideírom, hogy remélem, hogy nincsenek toleráns kanok!

-ReapeR-23/F

2009. okt. 3. 23:36
 3/19 kolosszus22 ***** válasza:
25%

Csatlakozom az előttem szólóhoz, nekem sincs különösebb bajom a melegekkel, de mint írtad az egész baráti köröd melegekből áll. Namármost, ha én a barátod lennék úgy elkerülhetetlen, hogy ne legyek a barátaiddal is néha. Márpedig ahhoz nekem se nagy lenne kedvem, hogy egy rakás meleg között kelljen ülnöm, valahogy frusztrálna a dolog. Gondolom mindenki így gondolkodik. Elfogadom én, de azért ne velük kelljen töltenem az időmet.

22/F

2009. okt. 3. 23:42
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Létezik.

Egyébként javarészt annyi a bajuk, hogy ha bármiféle közeledést mutatnának a melegek irányába, attól félnek, őket is emlegnek nézik majd... Szóval, mintha vesztenének a férfiasságukból azáltal, hogy egyáltalán barátkoznak, haverkodnak vagy csak beszélgetnek melegekkel... Minth ezzel azt mondanák, elfogadlak, mivel megértelek ERGO én is meleg vagyok.

2009. okt. 3. 23:43
 5/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem semmi bajom a melegekkel addig amíg nem molesztálnak,meg nem méregetnek.

Az az ő közöségük és ha nekik ez a jó hát semmi gond nincs evvel.

De ezt neked nem sokan fogják tolerálni mert az emberek már csak ilyenek.

2009. okt. 3. 23:55
 6/19 anonim ***** válasza:
29%
Mi bajod a nem toleránsokkal? Nem vagy toleráns?
2009. okt. 4. 00:00
 7/19 A kérdező kommentje:

Reaper... Nem tudom te honnan ismersz melegeket, talán a tévéből, na nem az az átlag. Modoruk, stílusuk? Rendesek, kedvesek, ez baj szerinted?? Egy igazi pasinak bunkónak kell lennie mindenképp akkor nem zavar? Mindegy is... az átlag pasi olyan mint te sajnos!

Egyébként rockkocsmába járunk beszélgetni, sörözni, ránézésre senki meg nem mondja hogy a barátaim melegek... nem hinném hogy ez lenne a gondja a pasiknak a melegekkel. Velük is ugyanúgy lehet beszélgetni mindenről, fociról, kocsikról, még csajokról is. És nem b*zis dolgokról beszélnek, főként nem a szexuális életükről, az senkire nem tartozik. Mégis akkor mi a baj? Miért olyan elviselhetetlen melegekkel együtt lennetek?

2009. okt. 4. 00:03
 8/19 anonim ***** válasza:
51%
Semmi bajom a " nem toleránsokkal"csak az a baj,hogy túl sokat foglalkozok a melegekkel meg a cigányokkal mikor sokkal nagyobb gond is van ebben az országban.
2009. okt. 4. 00:10
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek a kérdezővel. Én is meleg vagyok,és szánalmas ahogy buz_iznak mindenkit a "naagy heterok". Aztán mire fel,mikor én is meleg vagyok.Azt velem jobban megérti a csávó magát mint másik 10haverral..szánalmasak vagytok.csakmert láttok a TV-ben pár kis nyáfic meleget,nem kell levonni következtetéseket. Elsem tudjátok képzelni hány meleg ismerősötök lehet :D
2009. okt. 4. 00:11
 10/19 anonim ***** válasza:
51%
A 00.10-es vagyok *foglalkoztok
2009. okt. 4. 00:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!