Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tényleg nem léteznek toleráns...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nem léteznek toleráns pasik?

Figyelt kérdés

Valahogy én nem találok. Pontosan arra gondolok hogy nekem a barátaim melegek, az öcsém is, imádom a melegeket, sokat vagyok velük, és ezt egyik barátom sem nézte jó szemmel eddig. Egyáltalán mi bajuk a meleg pasikkal? Vagy ezt ilyen menő férfias dolognak tartják hogy utálják a melegeket? Eléggé így látom... de szerintem utálkozni cseppet sem férfias dolog.

Egyáltalán létezik olyan pasi aki nem ilyen?? Már kezdem feladni a reményt...

25/L

2009. okt. 3. 23:29
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
63%

Én nem foglalkozom velük túl sokat. Ha nem hozzák szóba vagy nem találkozom velük eszembe sem jutnak. Ezzel szemben ha rágondolok, hogy mit csinálnak akkor hányingerem van.

Szóval csinálják, de ebből 100%-ig zárják ki a külvilágot. Olyan szinten, hogy meg se említsék, hogy melegek. Nem kíváncsi rá senki. Otthon rendezzék ezt le.

2009. okt. 4. 00:57
 12/19 anonim ***** válasza:
Te meg kislány miért mondod el minden egyes barátodnak, hogy melegekkel cimborálsz? Talán dicsekedni kell vele? Abban az esetben, ha igazat beszélsz, valószínűleg rá sem jönnének a választottjaid, ha te meg az okos cimboráid nem találnának ki nekik. Látod ezért utálják a melegeket. Az öcséd az más tészta, de egy "homót" még el lehet viselni....
2009. okt. 4. 08:52
 13/19 anonim ***** válasza:

"Pontosan arra gondolok hogy nekem a barátaim melegek, az öcsém is, imádom a melegeket, és ezt egyik barátom sem nézte jó szemmel eddig."

Mondd, te jó szemmel néznéd, ha a barátod kizárólag leszbikus lányok társaságában töltené a szabadidejét, és egyetlen normális barátja sem lenne? Már nem azért, de szerintem valami nincs rendben veled. Bocs, de én ezt kifejezetten visszataszítónak találom, és nem azért, mert nem lennék toleráns. Igenis az vagyok, a mindennapi élet fontos dolgaiban, de ha ilyesmit hallok, a hideg is kiráz.

2009. okt. 4. 09:10
 14/19 anonim ***** válasza:

Nem ítélem el vagyis különösebben nem is érdekelnek, de akkorsem tartom természetes dolognak. Mert nem nevezhető természetes dolognak. De az viszont idegesít, amikor Budapesten a rózsaszín kamionon illegetik magukat amit egy gyerek is láthat, kitör a balhé és utána megy a siránkozás, hogy őket elítélik. Tehát mégegyszer, én nem ítélem el őket, de nem kell reklámozni magukat, mert azért nem éppen a legtermészetesebb dolog amit csinálnak.

Ugyanezt írtam le egy előbbi kérdésben is!

2009. okt. 4. 09:29
 15/19 anonim ***** válasza:
Kíváncsi lennék te mit szólnál hozzá ha a barátod leszbikus csajok közé vinne téged...
2009. okt. 4. 09:52
 16/19 anonim ***** válasza:

Reaper vagyok... Nos, köszönöm az átlagos jelzőt, épp erre pályáztam...:)

Figyelj! Ha annyira nem látszik rajtuk, akkor mi f@sznak kürtölöd világgá??? Ha úgy viselkednek, öltözködnek, mint az egészséges heterok, akkor minek elárulni? Nem smaciznak, meg dugaszolják egymást előttetek, oszt' jóvan'! És mindenki boldog... Neked lesz kanod, nekik meg friss husi...

-ReapeR-23/F

2009. okt. 4. 12:54
 17/19 anonim ***** válasza:
45%

szerintem neked durva szeretethiányod van kislány, különben nem haverkodnál olyan fiúkkal akiknek eszükben sincs rád hajtani, csak meghallgatják az érzéseid, tuti valami gyerekkori trauma lehet ez nálad hogy a fartúrók barátságát kedveled, szerintem először nődd ki ezt, mert normális férfi akinek van egy kis esze az menekül mikor megtudja hogy ilyen ferde hajlamú vagy...

és amúgy ne mondja senki hogy természetes dolog a búzaság, ha az lenne akkor a homik is tudnának szülni valahogy, de nem tudnak, szóval innentől fogva ezt minimum degenerációnak nevezném, ami bár régóta létezik, attól még nem ez a normális és nem ez a követendő példa

2009. okt. 4. 16:59
 18/19 anonim ***** válasza:
0%
Remélem egyszer egy homár lenyúlja a pasidat, kivi lennék akkor is ennyire oda lennél-e értük.
2009. okt. 4. 21:34
 19/19 anonim ***** válasza:
Íme a mai magyar felhozatal tolerancia terén... sajnos tényleg kevés az értelmes ember ebben az országban. Esetleg újíts be magadnak egy biszex pasit :)
2009. okt. 5. 00:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!