Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még őszinte lányok?
Figyelt kérdés
Van olyan, aki ha nem akar összejönni egy fiúval, megmondja neki, h azért nem, mert ronda?2011. ápr. 8. 21:15
1/43 anonim válasza:
Biztos megmondja. Az már kevésbé h az igazat-e...
2/43 anonim válasza:
Hogy azzal földbetiporjam a srácot? A visszautasítással eleve fájdalmat okozok. Nem tetézem azzal, hogy lerondázom.
3/43 anonim válasza:
én eléggé őszinte ember vagyok. nem szeretek hazudni. de sosem mondanám szegény fiúnak, hogy azért nem mert ronda. inkább azt mondanám, hogy őt mint párt nem tudnám elképzelni magam mellett.
4/43 anonim válasza:
Biztosan léteznek. Mondjuk aki azt mondja egy srácnak, hogy azért nem mert ronda, azt nem feltétlenül az őszinte jelzővel illetném... Persze igazat mond végülis, mert a külseje miatt nem, de lehetne finomabban is fogalmazni. :)
5/43 A kérdező kommentje:
Tehát eddig egyikőtök se őszinte. Nekünk még mindig nem fáj annyira, ha bevalljátok, mintha magunktól jönnénk rá.
2011. ápr. 8. 21:23
6/43 szamóca. válasza:
pf. én.:DD
és általában nem őszintének hanem bunkónak titulálnak ezért... de hát tökömért kell túlfeszíteni a húrt és egész estek érdezgetni hoyg de miért nem akarok én vele összejönni???
7/43 szamóca. válasza:
jajólvan, persze, nem úgy hogy "de nekem nem kellesz mert ronda vagy". simán úgy szoktam lezongorázni, hogy "nem szeretnék veled" " de miért? " " mert úgy érzem mi nem lennénk jók együtt" " de miért? " és akkor jön a válasz, éppen mi a baki. ha éppen tényleg a külsejével van a baj, akkor finomított verzióban "nem vagy az esetem" vagy "nem vonzódom hozzád". najó volt akinek azt modntam hogy "nem tetszel és kész"...
8/43 anonim válasza:
Szaaaamóóóóócccaaaaaaa de hát én szeretlek! :'( (U) Daiquiri voltam...
9/43 anonim válasza:
21:22 vagyok. Miért ne lenne őszinte, ha ronda helyett, amivel biztosan rombolja az önbizalmát, egyszerűen azt mondja, hogy nem vagy az esetem? Ha az utóbbit mondja, akkor is tudja hogy a külső miatt, ha az előbbit mondja akkor is, de mégis ég és föld a különbség. Nem érzed?
10/43 szamóca. válasza:
gyere, egyesüljön az édes alkoholban (L) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!