Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még őszinte lányok?
22:05 Unalmasnak, bunkónak, büdösnek, arrogánsnak soha nem mondott még engem senki. Rondának viszont annál inkább, csak általában nem azok a lányok, akiknél próbálkoztam, hanem pl utcán szólnak be. Az viszont 100%, h soha nem tetszettem külsőre senkinek, aki látott már élőben.
22:06 Nem örülnék neki, ez tény, de ha kamuznak, annak még kevésbé örülök.
22:18 Bocsi, de a képküldésből még soha semmi jó nem sült ki. Plusz még jóval rondább is vagyok élőben, mint képen.
Hát én felajánlottam, hogy megmondom neked ŐSZINTÉN az igazat, kép ellenében, te féltél ezt felvállalni (magadat felvállalni) úgyhogy itt a kérdésed értelmét is vesztette. Nem a női őszinteséggel vannak problémák hanem veled.
21/L -> a kérdést te magad válaszoltad meg :)
aaannyira tudom hogy az ilyen önmagát csúnyának tartó emberek 80-90%-a nem lenne olyan csúnya ha nem könyvelné el magát annak hanem küzdene érte...
mint a nők, komolyan. sőt, tán még hisztisebbek vagytok ezen a téren...egy nő előbb lkezd fogyókúrázni.
Szamóca: a csúnyaságot semmivel se lehet kompenzálni, legfeljebb jó sok pénzzel. Hiába bókolok, próbálok kedves és humoros lenni, ha egyszer undorodnak a külsőmtől. Amúgy nekem pl híznom kellene, próbáltam is már, de nem tudok. Ha tudnék is, akkor is minimum még egy plasztikai sebészre lenne szükségem.
11:35 Nagyon sok embernek elküldtem már itt a képemet, szal nem félek felvállalni. Csak éppen nem volt semmi értelme.
Most már komolyan kezdek rád kíváncsi lenni!
Legalább a nyomorult levelet küldj nekem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!