Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még őszinte lányok?
akkor p*csömér néz mindneki bunkónak ha megmondom valakinek hogy mi a helyzet?:D te az őszinteségért rinyálsz, a másik meg a kíméletességért. feltettem itt múltkor egy kérdést, hogy hogy küldjek el egy pasit - mert az eddig őszinte mivotlam nem jött be - ugyanis midnenki parasztnak nézett mert miért is mondom én el neki hogy nem akarok vele lenni.
minden válasz azt mondta, hogy legye ncsak bunkó mert nem tudok mást tenni. de ha meg őszinte vagyok, és azt mondom hogy nem tetszel b*szdmeg, akkor meg az a baj.
21:34 Neked könnyű, mert te biztos jól nézel ki. Én viszont nagyon nem, és csak elvétve vallják ezt be a lányok, inkább jönnek a szánalmasan átlátszó szövegekkel.
21:35 Persze, az is rosszul esik, de még mindig jobb, ha kerek perec megmondod, mintha magunktól jövünk rá.
Ha őszinte, azt mondja, hogy azért, mert neki fontos a külső és az illető fiú neki abszolút nem tetszik. Maximum őszintén megmondja, hogy azért nem tetszik, mert....
Ha azt mondja, hogy a fiú alapból ronda és kész, akkor is őszinte, de akkor méginkább bunkó. Mert attól, hogy nekem nem tetszik valaki, még nem biztos, hogy minden nő szerint ronda, egyszerűen annyit jelent, hogy nekem nem jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!