Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még őszinte lányok?
A válasz megírásának időpontja: ma 21:40
a legtöbb nő még ahhoz sem elég egyenes, hogy ezt mondja! inkább kitalál valami irtó átlátszó gagyi szöveget ami kicsit sem esik rosszul a másiknak, áááá. nyilván ha velük is annyira lenne egyenes az ember nekik -nőknek- is baromi jól esne.
Drága kérdező
21:34 vagyok. 100+ ragyával a képemen és -250es testtömegindexszel tényleg nagyon jól nézhetek ki (: De mit számít ez egyáltalán most? A probléma nálad van. Mégpedig két helyen:
1. Ez a "rájövök magamtól"-szöveg hibás. Ez tipikusan azt jelenti, hogy ezt AKAROD hinni! Szóval totáltökmindegy, hogy a lány mit mond, ha nem azt, hogy ronda vagy, a végén úgyis kihozod belőle ezt. Avagy rájöttél magadtól. De vajon arra rájönnél magadtól, hogy pl. unalmas, bunkó, büdös, arrogáns vagy mittoménmilyen vagy? Vagy mindig a rondánál kötnél ki?
2. A rondaság, akármilyen közhely, szubjektív. Ergo ha egy darab lány elküld, mondván nem tetszel neki, az nem azt jelenti, hogy valami ultimate ronda vagy, esély nuku senkinél. Neki nem, és kész. Másnak meg de. Ha olyan vagy, hogy kevesebb ember találna szépnek, akkor tán tovább tart őket megtalálni. De valahol tuti vannak. Te meg sajna így jártál, mint sokan mások. A többi meg másban szerencsétlen, kész.
Ezeket kéne őszintén belátni, és máris nagyban javulna a helyzeted.
Ja, és értékeld, hogy ilyen kedves voltam...
Kezdjük azzal hogy hülye vagy kedves kérdező. Másodszor a nők meg az őszinteség két külön fogalom. A visszautasítás így is-úgy is fáj, de ha azt mondja hogy "bocs nem vagy az esetem" legalább őszinte. Nem hiszem hogy te örülnél neki ha még rondának is nevezne.
De a nők nem őszinték, inkább kitalálnak mindenféle kamu indokot, mint pl. nincs időm, szerelmi bánatom van, stb. stb.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:06
milyen igaz! de szerencsére van sok jóképű, jó dumájú, népszerű srác aki törleszt mások helyett is...
"figyelj, tetszel. akarsz-e velem valamit?"
szamóca, én kb így szoktam, nem célozgatok, hanem félreérthetelenül a leányző tudtára adom, hogy mi a helyzet. :P
Én megoldom a problémád Kedves Kérdező!
Küldj egy képet és megmondom milyen srác vagy te?
Független szakvélemény! INGYEN!
Na? ;)
21/L (privát is jó)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!