Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszi azt magáról szinte minden lány, hogy szép, különleges, jellemre tökéletes és válogathat a fiúk közül, elvárásokat támaszthat, tanácsokat osztogathat, fikázhat másokat?
"De, ha neked ennyi bajos van a nőkkel akkor talán játssz a saját térfeleden!"
Ez személyiség, nem pedig nemi beállítottság kérdése. Nagyon okos lehetsz ha még ennyit se tudsz...
"De egy igazi férfinem szidja, hanem a tenyerén hordozza a nőt és viszont?"
Hát persze. Legyen jóképű, érzékeny, őszinte, becsületes, gazdag, engedélkeny, elnéző, izmos, meg kiskutyafäsza karikára vágva. Igények azok vannak. De amikor ahhoz érünk, hogy ti mit adtok cserébe, mireföl ez a tömérdek elvárás, akkor valahogy mindig hiszti lesz a vége...
"az igazi nő nem nyavajog és kijátssza a férfiakat hanem szereti tiszta szívéből a párját"
Ilyennel én még nem találkoztam. Elméletben talán létezik az ilyen. Elméletben okos rendőr is létezik, a valóságban nem.
"hát neked sem a pénzéhes ostoba szőke-buta-póthajas lotyók közt kéne keresgélned!"
Azokkal szóba sem állok. A gond az, hogy egy átlagos, sőt, átlag alatti lánynak is ugyanezek az elvárásai ,mondván, "ha a Tiffanynak lehet gazdag jóképű pasija, nekem is jár". JÁR, az hát, JÁR. A fszom jár a szádba, aranybogárkám.
Azért szidom a nőket, mert rászolgáltak.Talán ha változnátok, feleennyi ilyen jellegű kérdést nem írnának ki a fiúk, nemde? Tipikus minősített esete annak amikor mondja a gyerek hogy megverték,de azt nem, hogy miért...
Szerintem neked a tapasztalataid rosszak és nem a nők, egy intelligens ember ezt szét tudja választani!Másrészt, kérlek ne beszélj velem ilyen hangon mert én sem tettem veled szemben!Itt vitázni kell azt pedig ilyen stílusban nem lehet megtenni!
Harmadjára pedig, úgy látom olyan szintű agresszió árd belőled, hogy annak valami más lehet az oka, fontos az ürügy-lényeg megkülönböztetés, szerintem a te esetedben a nőutálat valami féle ürügy! Szerintem foglalkozz az életeddel, haverkodj és bulizz és a neked való is egyszer el fog jönni! :)
Szép napot!
Félreértettél, nem neked írtam a csúnya dolgokat, hanem akik szerint JÁR nekik az ilyen-olyan alfahím pasi. Tehát ne vedd magadra, majd magára veszi az aki olyan, amilyet leírtam.
Rosszak a tapasztalataim, nagytöbbségében rosszak. Tehát ha csak ebből indulok ki, akkor is nagyon nagy gond van, mert 10 lányból 8-nak a külsején kívül semmi szerethető dolga nincs.
Abszolút nem vagyok agresszív se ilyen dolgok miatt, azon is régen túl vagyok, hogy nőkön felhúzzam magam :) Többnyire az oldalon ez szokta hergelni a párkapcsolati trollokat, hogy igazából nincs vesztenivalóm és épp ezért mondok ítéletet, mert nem tudnak mivel megzsarolni.
(párkapcsolati troll: akik szerint "nyomilúzer" az összes olyan pasas aki jogos kritikát mer írni róluk, aztán mikor kiderül másik kérdésnél hogy a kritika valóban jogos volt, lapítanak mint szar a gazban)
Nekem abszolute mindegy hogy a barátnő az most egyetemre jár, dolgozik, hulladékvasat gyűjt, vagy a feje tetején ugrál egész nap, nem ez a fő szempont nálam, hogy mivel foglalkozik, vagy mivel szeretne foglalkozni. Tök komolyan,tőlem akár űrhajós is lehet. Nőt megütni meg hihetetlen takony dolog, és az a baj hogy az ilyen fószerokra van kereslet, mert ez a "domináns" viselkedés, ha valaki erőszakos, agresszív és tahó...
Így már értelek, talán kicsit temperamentumosan fejezted ki magad és sajnos itt a GYIK-en sok az ilyen agresszív, buta kötekedő!
Nem szeretnélek meggőzni semmiről, főleg nem arról, hogy a nők jók vagy rosszak, mert ilyenek is meg olyanok is, ahogyan az egész társadalom nagyon rossz irányba halad, de adj egy esélyt a még megmaradt jóknak, mert lehet kevesen vannak, de vannak, hidd el nekem! :)
Azért me' ezek a kis fityfirittyek a médiából okosodnak, és úgy képzelik hogy nekik is alanyi jogon JÁRNAK azok a dolgok mint a reklámokban a modellalkatú, magukat félpucéran mutogató hivatásos krváknak. Nem véletlen lesz ekkora hányadukból kitartott prosti..."kis krvákból lesznek a nagyok" A #76 válaszoló remekül leírta a lényeget, csak egyetérteni tudok vele. Honnan tudom, hogy igazat írt? Onnan, hogy le van pontozva, gondolom az önérzetes turbófeministáknak nem esett jól az eléjük tartott görbe tükör. Ja és nekik én is osztogattam a piros kezeket, a bullshittelésre máshogy nem tudok reagálni.
A 66%-os meg helyből kapta is a mínuszt. Még jó hogy a "puding-pasik" nélküled is vígan elvannak köszönik szépen :D
81% értem, és ti mit is adtok cserébe. Mert elvárni azt nagyon tudsz, azt látom. Ment a mínusz neked is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!