Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hiszi azt magáról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszi azt magáról szinte minden lány, hogy szép, különleges, jellemre tökéletes és válogathat a fiúk közül, elvárásokat támaszthat, tanácsokat osztogathat, fikázhat másokat?

Figyelt kérdés
rengeteg tök átlagos,szürke lány osztja az észt meg hordja fenn az orrát,teljesen szánalmasak.filmszerepbe képzelik magukat és azt hiszik,gogy többek egy jelentéktelen senkinél!
2014. márc. 16. 14:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/103 anonim ***** válasza:
21%

zavar_az_erőben ---> drága szívem csücske érzem ahogy az erődet áthatol és érzem, hogy hiányzik számodra egy kiadós dugás.

És ahogy látom Mosquito örömmel vállalná eme kiengesztelést.

És szerintem érződik a levegőben a kettőtök ereje, összetartoztok! Hajrá Mosquito!

2014. márc. 16. 14:50
 22/103 anonim ***** válasza:
73%

Köszi Denis, de nem fogom megdugni Zavart, mert van nála zavar alaposan. :P Erőszakos nőket nem kedvelem!

#20-as: köszi, ezzel le is írtál. :P

2014. márc. 16. 14:53
 23/103 anonim ***** válasza:
66%
Ha bárki bármit megpróbál, feljelentem szexuális zaklatásért. Hát ennyire fáj az, hogy engem nem tudtok becsicskítani, mert nem hiányzik nekem a farok? Belőlem sose lesz f@ß-rabszolga, törődjetek bele. Egyszerűen nincs rá szükségem, és rátok sincs szükségem.
2014. márc. 16. 14:53
 24/103 anonim ***** válasza:
25%
Egy netes felhasználó, aki egy kvázi idegen, bármit mondhat magáról. Én lehetek akár egy troll is, aki most röhög a markába, mert sikerült elhitetnia veletek, hogy nő vagyok.
2014. márc. 16. 14:55
 25/103 anonim ***** válasza:
75%

Hú, ne szellemeskedjetek ennyi, mert a végén elpirulok lányos zavaromban.

Attól, hogy Zavarnak ezek a meglátása, nem egy rinyás lotyó, akinek farok kell. Ugyan igyekszem nem a lelkedbe taposni, de muszáj közölnöm vele, hogy a farok nem megoldás. Bármilyen... frappánsan hangzik. Legközelebb találj ki valami értelmesebb hozzászólást.

2014. márc. 16. 14:56
 26/103 anonim ***** válasza:
59%
Amúgy pedig fiúk, kifogytatok az értelmi mondanivalóból, ezért támodtok ezzel a szexuális alázással.
2014. márc. 16. 14:56
 27/103 anonim ***** válasza:
82%
Röhögj nyugodtan! :D Engem aztán hidegen hagy ez. :D
2014. márc. 16. 14:57
 28/103 anonim ***** válasza:
27%
Kérdező: Még jó, hogy nem te mondod meg azt, hogy ki nő és ki nem.
 29/103 anonim ***** válasza:
78%

Kérdező, miért fáj neked az, hogy valaki nem önbizalomhiányos, és nem könyveli el magát egy szürke senkinek? Ez elég nagyfokú rosszindulatra vall.

Ha szerinted valaki a semmire nagyképű, akkor nem kell vele foglalkozni, ilyen egyszerű! Sosem fogsz normális nőt találni, ha folyton csak a férgesét elemzed, sőt, te is olyan szinten leszel, mint ők, vagy még lentebb.

Btw én is nő vagyok, és nem látom, hogy miért ne lehetnének elvárásaim, miért ne lehetne véleményem, amit alkalomadtán el is mondok. Ehhez joga van mindenkinek.

30/103 anonim ***** válasza:
67%
Te pedig, Kérdező, vegyél vissza. Nem tetszik ami mond? Ne írj ki ostoba és provokatív kérdéseket.
2014. márc. 16. 14:58
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!