Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszi azt magáról szinte minden lány, hogy szép, különleges, jellemre tökéletes és válogathat a fiúk közül, elvárásokat támaszthat, tanácsokat osztogathat, fikázhat másokat?
zavar_az_erőben ---> drága szívem csücske érzem ahogy az erődet áthatol és érzem, hogy hiányzik számodra egy kiadós dugás.
És ahogy látom Mosquito örömmel vállalná eme kiengesztelést.
És szerintem érződik a levegőben a kettőtök ereje, összetartoztok! Hajrá Mosquito!
Köszi Denis, de nem fogom megdugni Zavart, mert van nála zavar alaposan. :P Erőszakos nőket nem kedvelem!
#20-as: köszi, ezzel le is írtál. :P
Hú, ne szellemeskedjetek ennyi, mert a végén elpirulok lányos zavaromban.
Attól, hogy Zavarnak ezek a meglátása, nem egy rinyás lotyó, akinek farok kell. Ugyan igyekszem nem a lelkedbe taposni, de muszáj közölnöm vele, hogy a farok nem megoldás. Bármilyen... frappánsan hangzik. Legközelebb találj ki valami értelmesebb hozzászólást.
Kérdező, miért fáj neked az, hogy valaki nem önbizalomhiányos, és nem könyveli el magát egy szürke senkinek? Ez elég nagyfokú rosszindulatra vall.
Ha szerinted valaki a semmire nagyképű, akkor nem kell vele foglalkozni, ilyen egyszerű! Sosem fogsz normális nőt találni, ha folyton csak a férgesét elemzed, sőt, te is olyan szinten leszel, mint ők, vagy még lentebb.
Btw én is nő vagyok, és nem látom, hogy miért ne lehetnének elvárásaim, miért ne lehetne véleményem, amit alkalomadtán el is mondok. Ehhez joga van mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!