Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hiszi azt magáról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszi azt magáról szinte minden lány, hogy szép, különleges, jellemre tökéletes és válogathat a fiúk közül, elvárásokat támaszthat, tanácsokat osztogathat, fikázhat másokat?

Figyelt kérdés
rengeteg tök átlagos,szürke lány osztja az észt meg hordja fenn az orrát,teljesen szánalmasak.filmszerepbe képzelik magukat és azt hiszik,gogy többek egy jelentéktelen senkinél!
2014. márc. 16. 14:21
 51/103 anonim ***** válasza:
11%
Hála a jó égnek, hogy nem kellek senkinek, ez úgyis az 5 millió puding-pasi országa.
2014. márc. 16. 15:35
 52/103 A kérdező kommentje:
menjetek privátba,ne offoljátok szét a kérdésemet
2014. márc. 16. 15:35
 53/103 anonim ***** válasza:
15%
Nem megyek privátba, ő ne szóljon többet hozzá, ne provokáljon.
2014. márc. 16. 15:36
 54/103 anonim ***** válasza:
87%
Én nem jöttem farkammal. Szerintem ezt benézted. Denis kezdte el, hogy dugjalak meg. Nem tudom hol élsz ember, de ne máson verd le, mert neked betegséged van, vagy akármi. Amúgy meg jobbulást! 74%-os, nem provokáltam ki semmit.
2014. márc. 16. 15:36
 55/103 A kérdező kommentje:
Mert kik nem pudingok?A legharcosabb nép a világon a magyar te gyökér.Menjél teázni az angolokhoz vagy 0-24 gürizni a japánokkal,idióta.
2014. márc. 16. 15:40
 56/103 anonim ***** válasza:
70%
A legharcosabb nép a világon a magyar? Helyesbítenék: volt. Ha a legrendesebb embereket akarnám kiválogatni, az északiak közül szemeznék. Tudod, Svédország, Dánia, Norvégia...
2014. márc. 16. 15:46
 57/103 A kérdező kommentje:
Volt?Én még most is magyar vagyok,ha küzdelemről lenne szó,elsőként teremnék a csatatéren.
2014. márc. 16. 15:48
 58/103 anonim ***** válasza:
82%
Igen? Milyen cél érdekében? A kommunisták oldalán, vagy bele szeretnél folyni Ukrajna ügyeibe? Esetleg szívesen harcolnál a diktatúráért? Vagy a globalizációért? Küldjél, de előbb gondolkozz, megéri-e.
2014. márc. 16. 15:51
 59/103 anonim ***** válasza:
15%

És ez megint kit érdekel? Inkább lennél az első a mosogatónál, milliószor többre értékelném.

Itt a pding-pasi definíciója, lehet, már belinkeltem egyszer, de ezek szerint nem nézted meg/elfelejtetted az egészet:

1. Csak sír, mint egy kisgyerek, de változtatni nem tud a helyzetén, mert ahhoz fel kéne szednie a seggét, de az már nem lenne neki kényelmes.

2. Démonizálja az egész női nemet.

3. Azt állítja magáról, hogy milyen rendes, normális fickó, de utálja az összes nőt, mert nem kell nekünk az a lusta segge.

4. Nem képes maga után elmosogatni, rendet tenni, mert az női munka. Hát igen, neki meg az lenne a munkája, hogy 5. kielégítsen, de arra sem képes.

6. Semmi és senki nem fontos, gyerekek, feleség lesz@rva, csak a PC játékok/filmek/internet érdekli.

+1. 40 éves kora körül rájön az elmebaj, amit kapuzárási pániknak hívnak, otthagyja a családját, gyerekeit, hogy abból a lóf@ß havi 10.000Ft-ból éljenek, amit gyerektartás címen fizet / nem fizet, mert nem hagyja magát kizsákmányolni!

Ebből a nők déminzálása rád illik, meg talán még az első és a haramdik is.

2014. márc. 16. 15:52
 60/103 anonim ***** válasza:
100%
Asszem kérdező ezzel a kérdéseddel ma kinyitottad Pandora szelencéjét!
2014. márc. 16. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!