Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszi azt magáról szinte minden lány, hogy szép,
különleges, jellemre tökéletes és válogathat a fiúk
közül, elvárásokat támaszthat, tanácsokat osztogathat,
fikázhat másokat?
Pont tegnap volt erről egy kis eszmefuttatásom. Eszerint ha abszolút semmi igényünk nem lenne, leállhatnánk az első csövessel is. Akkor meg az lenne a bajotok, hogy miért a csövesek kellenek nekünk, miért nem ti. Persze csak akkor nem, ha ti is mind ilyen kis csövesek vagytok, akkor tényleg nektek állna a világ, ha semmi elvárásunk és igényünk nem lenne.
2014. márc. 16. 14:37
"rengeteg tök átlagos, szürke fiú osztja az észt meg hordja fenn az orrát,teljesen szánalmasak.filmszerepbe képzelik magukat és azt hiszik,gogy többek egy jelentéktelen senkinél!"
Tudnád nekem definiálni az izgalmas, színes férfi fogalmát? Én ilyen vagyok, csak kívncsi vagyok a te meglátásodra is. Annyira könnyű ezekkel a szürke jelzőkkel dobálózni, hogy csak na. De ha elmondanád, neked mit is jelent az, hogy valaki izgalmas, jó partner, azt megköszönném.
2014. márc. 16. 14:37
#12 szintúgy, nőkre vonatkozólag. :) Kérlek.
2014. márc. 16. 14:39
Úgy látom, itt mindenkit lepontoznak. :D
2014. márc. 16. 14:42
Immáron felbőszülve sok sok leány ki eme oldalt oldalt olvasta s eme kérdést mindnek rezegnek és forrnak az ujjbegyei attól, hogy mit is írhatnának vajon, e különös ám de fogcsikorgató kérdésre.
Mely bántani véle picin katicabogár lelküket s ez által immáron háborgó szívüket kiteregtni vélik.
2014. márc. 16. 14:42
Egyébként én szeretem a (mások szerint) szürke kisegér lányokat, sokszor ők a legrendesebbek, és ha megismeri őket az ember, kiderül, hogy egyáltalán nem unalmasak.
2014. márc. 16. 14:43
12-es: Nem te mondod meg saját magadról, hogy milyen férfi vagy.
2014. márc. 16. 14:44
Számomra egy nő attól színes, igazmas egyéniség, hogy meri vállalni önmagát és mer tenni az ellen, ha érezné magán a fásultságot, besavanyodást. Meri felvállalni azt, hogy ő attól, mert nő, nincs felmentve semmiféle kezdeményezés alól, aktivizálja magát mentális, lelki, szellemi szinten is a fizikai aktivitás mellett. Élettel teli, bizakodó, ötleteket gyártó és azokat kivitelező humoros egyéniség. Nem a hétvégi pi csa rázástól hiszi azt, hogy ő különleges. Nem a fél fenekét virító ruháktól képzeli azt, hogy neki egyénisége van. Hanem a lelkületétől, azt, ahogy a dolgokat megragadja értelmi és érzelmi szinten. Hogy van meglátása, önálló értékrendje és tud/mer véleményt alkotni, illetve cselekedni olykor a spontaneitás jegyében. Kb.
19/103 anonim válasza:
Nagyon ilyesmi közegbe lehetsz,mert pl az én baráti körömben több normális,szürke lány is van. Akik nem osztják az észt,mégis okosak. De legkevésbé az ilyen lányok kellenek a pasiknak. Elvárása meg mindenkinek van/lesz. És te? Neked biztos nincs egy kis elvárásod se,csak mondjuk legyen pont olyan mint amilyennek elképzelted. Igazad van ez így mindjárt más...
Egy izgalmas férfi:
- nem rinyál
- lehet vele értelmesen, felnőtt ember módjára beszélgetni, nem csak az éppen népszerű zenéről/filmről/sorozatról
- vannak értelmes tervei a jövőre vonatkozóan (itt a tizen-huszonévesek nagy százaléka elbukik tapasztalataim szerint)
- DE a mindennapokban tud spontán lenni és váratlan helyzetben is feltalálja magát
- rugalmas
- képes férfi módjára vezetni a kapcsolatot (és ezzel együtt hatni a nőre, de nem parancsolgat!)
- képesek egyáltalán a saját életüket irányítani (és nem csak sírdogálva sodródnak)
- úgy egyáltalán nem sírdogál, hogy milyen rossz neki és fogja már mindenki másra a saját szerencsétlenségének okát
2014. márc. 16. 14:50
Kapcsolódó kérdések: