Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszi azt magáról szinte minden lány, hogy szép, különleges, jellemre tökéletes és válogathat a fiúk közül, elvárásokat támaszthat, tanácsokat osztogathat, fikázhat másokat?
Ejjha!
Na! vitát befejezni, ne legyetek már ilyen gyerekesek.
Sarokba állítalak titeket!
- Kérdezőről/kérdezőnek: Tény nem minden nő ilyen. Lehetne ezt még vesézni de felesleges.
Amíg viszont a kérdező és hasonló emberek akik még nem élték meg ennek az ellenkezőjét, nem tapasztalták azt, hogy egy általuk beállított nő elfogadná őket és nem ilyen lenne addig természetes ez a reakció.
Még ha általánosító akkor is. Ha megtapasztalja akkor nyilván máshogy áll majd hozzá.
- Denis a komisz: Te hülye vagy, nem is kell tovább ragozni :) De amint látod nem jön le mindenkinek viccként amit írsz, nem mindenki veszi ezt humorosan könnyedén, néha vigyázz mit írsz!
- Mosquito: te értelmes embernek tűnsz, neked is igazad van, másképp látod mint mások, más életed volt, de vannak akik szintén félreértenek téged, dehát nem mindenki képes megérteni elsőre amit mondasz mert van aki csak 1 irányba lát és csak az első sorodat olvassa el....
- Zavar az erőben: Te egy érdekes lány vagy, túl hamar felkapod a vizet azon is amin nem kéne, biztos rosszabb napjaid vannak, illetve ezek szerint ez a betegséged is elrontja a hangulatodat illetve ez által a magánéleti problémád által nehezebben tudsz más szavaira odafigyelni. Csak nyugodtabb próbál lenni mert kicsit feszült vagy. Persze biztos megvan az oka ennek is.
- Általánosságban: sajnos mindkét nemben vannak ilyen emberek akiket a kérdező leírt, és aki csak ilyenekkel találkozott azt nehezebb meggyőzni az ellenkezőjéről.
Azért mert a nőkkel nagyon elszaladt a nyihaha mostanában, csak mert egynél több pasinak tetszenek, már azt képzelik (bocsánat, kéBzelik!!!!) hogy a világ akkor már körülöttük forog. És mivel sajnos sokan loholnak utánuk pitizni, ez tényleg így is van. Le kell szarni őket, el kell kerülni, ha foglalkozunk velük,csak nagyobb lesz az arcuk. Ha a pasi rájön hogy a nők feleannyit nem érnek mint amennyit kínlódni kell velük, neki is sokkal könnyebb lesz.
Hihetetlen túltermelés van a bugyuta nőkből,részben az emancipáció, részben meg a korszellem miatt, de leginkább önnön hülyeségük miatt. Ezekről könnyen felismerheted az ilyen nőket:
1. Ha nem vagy minimum Justin Bieber, és nem lógnak a nemzeti bankok a zsebeidből, átnéz rajtad, emberszámba sem vesz - azaz baromira felszínes és anyagias
2. Azonnal szakít veled ha nem vagy hajlandó fizetni a shoppingszámláit
3. Hihetetlen öntelt, önimádó, beképzelt
4. Ha a szemére hányják a természetét, hosszas, dörgedelmes hisztikben, úgynevezett Göbbels-féle mantrákban védi maga előtt a mundér becsületét, és minden felelősséget a pasikra hárít át. Személyeskedik,trollkodik, érvkészlete kimerül két-három agyonkoptatott közhellyel.
5. A szexet jellemző módon csak muszájból vállalja, azaz hetente egyszer blazírt arccal szétrakja a lábait, az ágyban folyamatosan színlel
6. Kismillió elvárást támaszt a pasi felé, míg ő maga semmit nem hajlandó vállalni
+1 - 40 éves kiégett kapuzárásos milfként rájön hogy elqrta az életét, buzgón elkezd meaculpázni, és minden követ megmozgat hogy találjon egy családapának való pasast mielőtt teljesen bepókhálósodik. Addigra azonban már a kutyának sem kell.
A turbófeminista szüfrazsettek pedig sorban kapták a mínuszokat.
1. Szerintem te soviniszta vagy!
2.Sem én sem egyik barátnőm sem a pénzéért van a párjával!
3.A legtöbb pasi szar az ágyban és ezért színlel a nő, tanuld meg kielégíteni és hidd el nem fog színlelni!
4. A legtöbb pasi csak azt nézi, hogy mekkora a mellem és a seggem és csak a szexet akarják tőlem! (tapasztalat!)
5. A negyven éves kapuzárási pánikos pasik minden nap más nővel csalják a feleségüket és akkor utána csodálkozunk, hogy egyre undorítóbb, életre és szerelemre képtelen generációt nevelünk ki...
+1 Ez az egész egy baromság, ha nem tartoznál e fentebb felsorolt hímek közé, nem gondolkodnál így a nőkről!
Aha értem. Nos akkor...
1: Csak azt mondom amit tapasztalok. Ha a tapasztalataim soviniszták, akkor veletek van itt a baj...
2: Meglehet,de a másik sokmillió nő meg igen.
3: Mert nektek az ágyban se lehet megfelelni. Ha a pasi sokat akar szexelni, amiatt nyígtok hogy micsoda perverz disznó, csak AZT akarja tőled, ha meg keveset szexel, akkor meg azért ekézitek hogy impotens, nem talál vonzónak, biztos félrekefél stb.
De felőlem színlelhettek, mintha a férfiakat érdekelné... :D
4: Ti vagytok a szebbik nem, az a dolgotok hogy tetsszetek. Azonkívül meg nem a kötekedő,erőszakos, tahó helyimenőcsávókkal kell összejönni,csak mert ők olyan "dominánsak". Igen, az ő fajtájuk csak szexet akar. És nem, nem fog megváltozni.
5: Pasiknál nincs kapuzárás, nincs férfiklimax, egy férfi még 60 évesen is simán nemzőképes. Ha pedig annyira kefélni akar, egyszerűbb prostihoz mennie. A prosti pedig szájhúzogatás nélkül teszi a dolgát, különben nincs mani.
+1: Az övékétől függetlenül is ez a véleményem ,nem "kell" tartoznom sehová. Ti skatulyázzátok be, hogy aki nincs veletek, az ellenetek van.
"Mert nektek az ágyban se lehet megfelelni. Ha a pasi sokat akar szexelni, amiatt nyígtok hogy micsoda perverz disznó, csak AZT akarja tőled, ha meg keveset szexel, akkor meg azért ekézitek hogy impotens, nem talál vonzónak, biztos félrekefél stb. "
Tudod, a minőség és a mennyiség kapcsolata...
Ha jó a pasi az ágyban, akkor nyilván sokat igényel a nő belőle. Ha rossz, akkor meg inkább hanyagolja a dolgot. Ennyire egyszerű, logikus. Vagy te a szarból szeretsz inkább sokat kapni?
Nézd én nem akarok hozzás hasonlóan ilyen sértegetős személyeskedésbe belemenni! De, ha neked ennyi bajos van a nőkkel akkor talán játssz a saját térfeleden! Nem kívánok vitát nyitni az ügyben, ugyanis kettőnk közül neked van problémád és nem nekem! Én szeretem a férfiakat, mert pont olyanok amilyen én nem! De egy igazi férfinem szidja, hanem a tenyerén hordozza a nőt és viszont? az igazi nő nem nyavajog és kijátssza a férfiakat hanem szereti tiszta szívéből a párját!
A hozzáállásoddal (itt most nem a véleményadről beszélek), hanem ahogy fröcsögő nyállal szidod a nőket, holott ha jól sejtem nem ismered az összeset és jobb lenne elgondolkodnod azon amit nekem mondtál: nem a dominánsakkal, 'helyimenőcsávókkal' kéne összejönni, hát neked sem a pénzéhes ostoba szőke-buta-póthajas lotyók közt kéne keresgélned!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!