Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszi azt magáról szinte minden lány, hogy szép, különleges, jellemre tökéletes és válogathat a fiúk közül, elvárásokat támaszthat, tanácsokat osztogathat, fikázhat másokat?
Örülök, hogy sikerült örömödet lelni abban, hogy lepontozol majd' egy éves válaszokat, miközben csak az utolsó 30 nap pontozása mozdítja a százalékot, csak így tovább! ;)
Az elvárásokról pedig csak annyit, hogy akiben a 20. válaszban leírt dolgok nincsenek meg, az a saját életét irányítani és a saját lábán megállni képtelen ember, aki mindig mástól várja a megoldás a saját problémáira, ráadásul valószínűleg működő párkapcsolat kialakítására sem képes - és csak az egyes pontok lényegét fordítottam most meg. Feltételezem, ha egy ilyennel nőben találkoznál, az nem nagyon fordulna meg neked sem a fejedben, hogy összeállj vele...
Érdekes, nekem valahogy feltűnt hogy csökken a százalék, az a 22 nem 22 volt...biztos szőrszál került a masinába ezekszerint. Ez nem öröm kérdése, hanem hogy értékes-e a válasz vagy sem :)
A felsoroltak nagyrésze akkor lenne elfogadható, ha ugyanez meglenne a nőkben is. Nos, a döntő többségükben nincs. Még az olyan alapkövetelményekre is képtelenek, mint az őszinteség, nemfelszínesség, nemanyagiasság. Tehát definíció szerint ők nem képesek a saját sorsukat irányítani, de tőlünk azért elvárják? Azon már egyébként is túlvagyok hogy összejöjjek bárkivel is, nem érdemes...
Az felhasználók százalékát nem mozdítja, csak a válaszét, megnyugodhatsz. :)
Na, annak meg még jobban örülök, hogy ismersz majdnem minden nőt, hogy ilyen szép következtetéseket le tudsz vonni. :) Én persze nem mondom, hogy a férfiak többségében ezek nincsenek meg, de nyilván nincs olyan hatalmas élettapasztalatom és statisztikai készségem, de főleg objektív emberismeretem, mint neked. :)
Úgy van, a válaszét, kvázi tükrözi a válasz minőségét. A nap felkél. A nap lenyugszik. A szél fúj. Télen hideg van. A bullshitre és trollkodásra piros kéz jár. Ez a dolgok rendje.
29 évesen szerintem, van már annyi élettapasztalatom hogy az eddigiek alapján reprezentatívaként felhasználhassam. Lehet hogy Thaiföldön vagy Alaszkában másmilyenek a nők, de nekem sok az a párezer kilométer odavissza egy kapcsolatban. Az emberismeret valóban nem stimmel, mert onnantól hogy kiderült, hogy a csajt csak a pénz izgatja, ott is hagytam rögvest, szóval nem sikerült még jobban kiismernem őket,de ennek inkább csak örülök. Lehet hogy bennem van a hiba, de nemkellene hazug, felszínes, pénzéhes nő. Ha ilyet akarok, ott a sarok, azok legalább őszintén pénzért csinálják...
Nézd, ilyenek voltak. Egyiknek se volt a homlokára írva, mi lakozik benne, és valamilyen oknál fogva ezt nem közölték velem az elején, ők is pontosan tudják, ez mennyire negatív tulajdonság. Errefelé ez a helyzet,de ahogy olvastam, máshol is. Tehát ezek után egyszerűen lövésem sincs, hol kellett volna ismerkednem. Az egyetlen hiba az az volt hogy ilyenekkel ismerkedtem meg, de erről meg nem tehetek, ilyen a felhozatal. A pozitív csalódás ehhez képest elenyésző volt.
Az általánosítás pedig ilyen arányok mellett teljesen helytálló. Vesztenivalóm nincs, úgyhogy magamnak aligha ártok vele :) sőt, ez inkább hasznos. Ezzel a felfogással ők ártanak saját maguknak, mert repülnek az évek, ketyeg a biológiai óra, és az elképzelt ideáljuk még 70 éves korukban sem fog kopogtatni az ajtón :) de hát ez nem az én gondom :)
Hát, pedig bizony szomorú dolog lehet egyedül megöregedni...
Gondolom nem minden szembejövő lánynak adtál esély, hanem csak aki megtetszett, mert mondjuk csinos volt, így öltözködött, úgy öltözködött, magabiztos volt, cserfes volt, vagy akármi. Szóval ez alapján már kiválasztottál magadnak egy kört, amiben valószínűleg sűrűbben fordulnak elő a "gonosz lányok", viszont egy másikban mondjuk lettek volna mondjuk zárkózottabbak, vagy más stílusúak, akik mellette pl. szorgalmasak és háziasak, de te ugye nem közülük válogattál. Tehát nem valami reprezentatív a mintád, így igazán sok értelme van általánosítani... És igen, itt dúskálhatsz a tiéddel azonos véleményekben, de pl. a szomszéd Józsi lehet nem jár fel ide, hogy megírja, hogy "hát pedig neki milyen jó asszonykája van, pedig az előző női se voltak rosszak". Szóval ez alapján az oldal alapján se vonj le messzemenő következtetéseket. Ja, és persze a való világban közben az emberek házasodnak, családot alapítanak, együtt, közösen építkeznek, pedig ők is férfiak és nők. Akkor most hogy is van ez...?
Szomorú, nem szomorú...megmondom az őszintét, igazából sose terveztem saját családot alapítani, úgyhogy már csak ennyiből is érdektelen vagyok. Nem magam miatt teszek sommás véleményeket, csak van bennem valahogy egy kis empátia, és sajnálom azokat akik ilyen sok kérdést írnak ki egymástól függetlenül, és mind ugyanaz a történet, csak a nevek mások. Lehet hogy bennem van a hiba hogy együttérzek velük, de azok után hogy jobbára ugyanabba futottam bele mint ők, nemigen tudok máshogy érezni...
Szóval ezért mínuszolom le azokat akik kb. csak azért írnak a kérdésekhez hogy jót rúgjanak a földön fekvőn, mert milyen törpös dolog már. A magyar ember ritka nagy istenbarma tud lenni, emellé még roppant viccesnek is hiszi magát. Miért ne taposnék végig párszor azon aki a padlón van? Az olyan poénos dolog, ettől érzem magam férfinak, wáháháhá!
És ilyenből több van mint hinnéd.
Na de maradjunk a tárgynál.
Meg fogsz lepődni, de a lányok jórészéről még csak képet sem láttam mielőtt megismertem volna (igen, interneten ismerkedek, de szándékosan NEM társkeresőn, a szórakozóhely rötyijén vodkanarancsért cuclizó lányok meg nem alkalmasak kapcsolatra), ők viszont beszélgetés útján tudomást szerezhettek az anyagi helyzetemről. Volt köztük aranyos cserfes is, volt köztük kimondottan ostoba is. Mindenesetre online valamivel több az értelmes lány SZVSZ mint egy szórakozóhelyen. Sajnos nemigen váltották be a hozzájuk fűzött reményeket, és egy jelentős hányaduk még szakítani sem tudott őszintén. Az azért tényleg elég szégyen hogy alapdolgokat képtelenek teljesíteni, megbízhatatlanok, és aztán még nekik áll feljebb...
Az pont nem érdekelt, hogy házias-e, szorgalmas-e, takarít-e, mos-e, főz-e. Ezeket mind-mind megteszem én. Nem vagyok séf, de relatíve megy a főzés. Takarítani évente kb. kétszer kell nálam, egyszerűen mert félévente van rá nálam szükség, rendbe tartom a magam környezetét. Mosásra ott a mosógép. Azt a pár edényt amit használok, 5 perc alatt el tudom magam is mosni. Ha ez jött volna le tőlem hogy házirabszolgát keresek, nos...nem...
Lényeg a lényeg, ennyi idősen kifogytam a lehetőségekből és a türelemből is. Nem vagyok népszámláló hogy Excel-táblázatokba katalogizáljam a nőket, de 29 évesen vélhetően megéltem egyet s mást.
A házasságok pedig egyre csökkenő tendenciát mutatnak, 2007-től, erről volt egy grafikon az Északban még tavaly (rá 1 hétre pedig a válásokról volt, azok pedig növekednek).
Nyilván egy illető kiírt több kérdést is, de ahogy elnéztem, elég nagy a fluktuáció. A százalékok alapján eldönthető volt hogy 100 kérdésből minimum 80-at más-más emberek írtak ki. Volt akivel privát üzenetet is váltottam, szóval maximum az lehetséges hogy beregisztrált valaki ötvenezer néven, és úgy írta ki a kérdéseket, de ezt meg azért nemtartom valószínűnek, mert eldobható e-mail címről nem lehet regisztrálni, és ötven kamu e-mail létrehozásával nemigen fog senki bajlódni.
Hogy mennyire őszinték, ez meg olyan dolog hogy ennyi erővel írhat bárki bármit, senkinek nem lehetne semmit elhinni. Ha felteszem a kérdést, hogy "ababababa", rögtön jöhetne a replika hogy "biztos afafafafa te 'ccsög, csak nem vallod be".
Az tény hogy sok embernek összejön működő kapcsolat, az a nem mindegy, hogy ez min alapul. Ha azok a "mások" külsőleg, anyagilag stb. jobbak mint azok akik ide írnak, nos akkor érthető a dolog, miért sikeresebbek. Azt egyébként nemigen szokta egyik "lúzer pasi" se írni hogy belsőleg főnyeremény lenne, sőt, a legtöbb kérdésben pont hogy önkritikával kezdik. Szóval nekem úgy tűnik, tisztában vannak a hibáikkal nagyon is. Abban is igazuk van hogy a kapcsolat kompromisszumokról szól. Gondolom akik eddig lekoptatták őket, azokban is van bőséggel hiba, csak hát mivel ők választanak, nekik nem kell megfelelniük.
Néhány levélváltás után egyébként kiderülhet a teljes sztori is.
Amit az átlag lányokról írnak...ehhez az emberi természetet kell ismerni inkább. Ha egy átlag lányt körberajong 10-20 pasas, hidd el, igenis lehet akkora befolyása és arca, hogy sokat képzeljen magáról.
Az alaptalan fikázás és a jogos kritika két külön dolog. Meglehet hogy túloznak, meg általánosítanak, de ugyanilyen arányban igazat is mondanak. A leírásaikból pár helyen majdnem kimondtam hangosan, hogy "Némá, én is ismerem azt a nőt! Csak nem téged is...?" Szóval túlságosan összevágnak a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!