Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy sok férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy sok férfi szemében gyerekkel már nem is nő egy nő?

Figyelt kérdés
Nem általánosítok, van kivétel, de kevés. Ha egy anya valamilyen okból egyedül marad, nagyon nehéz olyan férfit találnia, aki komoly kapcsolatot szeretne vele. Egyébként is nehéz egy megfelelő társat találni, de ha anya, még hatványozódik is a dolog nehézsége.
2014. márc. 14. 07:55
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

16-18as voltam

Kedves 27 eves versenyző majd 20 év múlva is ez lesz a véleményed remelem, mert nekem ennyi ment rá az az kijelenthetem dobtam ki az alltalad felvázolt projektre.

Sok siker szívből :D

2014. márc. 14. 13:55
 22/24 anonim ***** válasza:

Leírva kegyetlenül hangzik de nekem csak nő kéne de a gyerek nem.

A nő viszont nem hagyja ott a gyerekét..

A mai viszonyokban 1 gyerek felnevelése is nehézkes,akkor az legyen a saját vérem.

Másrészt a kisgyerek miatt lehetetlen programokra menni,szórakozni stb..

2014. márc. 14. 19:37
 23/24 anonim ***** válasza:

21-es:

Most olvastam csak el a hozzászólásaidat. Mi tagadás reális amit írtál.. Nekem is volt dolgom gyerekes anyával, igaz rövid ideig. Azokból amiket leírtál, ha nem is mindegyiket, de megtapasztaltam párat. Annyira hosszú ideig nem voltam együtt az illetővel, hogy komolyan elméjüljön a dolog, de a gyereket (1 éves volt), jobban szerettem mint az anyját. Még most is nagyon hiányzik a kis srác. Szóval, igazat adok neked.

2014. márc. 14. 20:28
 24/24 anonim ***** válasza:
Nekem volt gyerekes anyukàval kapcsolatom. Sajnos amit làttam,èreztem ebböl az gàz. Nem vagyok egy önző tipus,de folyton a gyerekei körül forgott az èletünk. Na meg az idiota ex. Viszi a gyerekeket,nem viszi..fizet,nem fizet. Rohadt gàz. Főleg az,hogy a legtöbb nő idiòta vadbarmoknak szül. Ràadàsul a gyermek nevelèshez is kevès nőnek van èrzèke, türelme. Az biztos,hogy pokol volt az èletem velük. Az meg kamu,hogy "ha szeretsz,elfogadsz a gyerekeimmel". Igen elfogadtam màr azzal,hogy talàlkoztubk, együttèltünk, de a velejàrò sok òcska konfliktust nem tudom elfogadni.Büdös èletbe nem akarok ilyen kapcsolatot. Andràs voltam.
2015. máj. 19. 16:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!