Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy sok férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy sok férfi szemében gyerekkel már nem is nő egy nő?

Figyelt kérdés
Nem általánosítok, van kivétel, de kevés. Ha egy anya valamilyen okból egyedül marad, nagyon nehéz olyan férfit találnia, aki komoly kapcsolatot szeretne vele. Egyébként is nehéz egy megfelelő társat találni, de ha anya, még hatványozódik is a dolog nehézsége.
2014. márc. 14. 07:55
1 2 3
 11/24 Mr. Truth ***** válasza:
Magamból kiindulva én nem akarom a gén állományomat orokiteni. Számomra nem fontos hogy a gyerek kié. Ez nem akadály számomra mert értek a gyerekekhez és fel nevelnem mert nem az az apa aki megcsinálja hanem az aki felneveli a kölyköt. :) egy olyan lányt aki egyedül neveli a gyereket meg jobban is féltem mert ő kapott az élettől olyan pofont amit nem hever ki könnyen. Egyszóval nekem nem akadály a gyerek. :)
2014. márc. 14. 10:17
 12/24 anonim ***** válasza:
50%

Legalább négyszer volt már a kérdés és kiváló válaszok is születtek!

Nem akarsz esetleg visszaolvasni?

Amúgy a fő ok: egy anya a gyerekével foglaklozik - és esetleg egy kicsit a párjával is.

De mindenképpen nagyon alárendeli a gyereknek! A gyerek ezt észre is veszi és uralkodni fog a párján!

Na, ez így kevés egy kapcsolathoz, ha a gyerek nem az övé.

2014. márc. 14. 10:35
 13/24 anonim ***** válasza:

Szerintem vannak olyan típusú emberek, akik nem tudják elképzelni, hogy más gyerekével foglalkozzanak. Én sem, ebből szempontból gyerekes férfi nekem sem férfi. Nem tudnék vele lenni. Ha normálisan gondolkodik, akkor midnig a gyerek lesz az első, karácsonykor, szülinapkor, sulis eseményekkor. Ha beteg akkor rohan. Így sokkal kötöttebb a dolog, nekem más gyereke nem kell. Szóval inkább megelőzve a konfliktusokat, nem kezdek velük. :)

Lehet jobban járnál, ha szintén gyerekes pasikkal kezdenél, jobban megértenének téged, mivel egy cipőben jártok.

2014. márc. 14. 10:51
 14/24 A kérdező kommentje:
Négyszer? El sem tudom képzelni mit érezhetsz, mikor egy kérdést ezredjére tesznek fel egy bizonyos témában. Pl. péniszméret, magasságkülönbség, korkülönbség, megcsalt a párom, terhes vagyok-e, és a szüzesség témában meg abszolút ugyanazok a kérdések ismétlődnek. És képzeld, én max egy vagy kettő Hasonló kérdést láttam mint ez, pedig régen volt, hogy naponta 2-3 órát az oldalon lógtam.
2014. márc. 14. 10:51
 15/24 A kérdező kommentje:
Na találtam 3-at, mert egy hasonlót én tettem fel, de nem konkrétan ugyanez a kérdés.
2014. márc. 14. 10:57
 16/24 anonim ***** válasza:
79%

Teóriák esetleg olyan hozzászóló akinek tapasztalatai is vannak?

Akkor megosztok párat.

33 eves csaj 2 gyerekkel 2 apától

A nogyobbik fiú jo fej volt semmi gond vele...

A kissebb lány 4 eves féltékeny volt az anyjára, pokollá tette az életem

Minden éjjel addig üvöltött mig az anyja a gyerekágyba nem kötött ki, kidobált a hiűtőből reggelre mindent ossze firkálta a falat stb stb

Addig ment a diliház mig hat hónap utan azt mondtam ennyi volt

Másik eset 2 kislánya volt ott az apa nyüglődött

Kiszúrkálta a kocsim kerekeit, este nyolckor jött a gyerekekért sosem hozta vissza, amiket vettem nekik ruhákat kidobálta,

Azt mondta h nem tudja elviselni h mas neveli a lányait

Egyszer nekem jött es olyan jól sikerult neki hogy beugrott fejjel egy parkoló kocsi ablakán ( egy évig tárgyalásra járkáltam miatta )

Az utolsó egy éve volt 6 eves kisfia, egy évig en neveltem, vittem reggel suliba mentem érte megkapott mindent ( psx bringa ami kiesett a száján )

Egy év utan hozzam költöztek de itt nem voltak barátai nagymama nagypapa stb. Addig csesztette az anyját h neki milyen rossz hogy vissza költöztek Pestről JB-be 80 kilométer

Mikor megpróbáltam beszelgetni vele erről azt mondta 7 évesen hogy nem vagyok az apja minek dumálok bele az életébe es ugy mentek el h azt se monda sajonara.

Szóval nincs az a pénz amiért en mégegyszer gyerekes nővel kezdenék!!!!

Lehet megkovezni :)

2014. márc. 14. 10:59
 17/24 A kérdező kommentje:

És nem csak azt látom, hogy csak a gyerek eltartása és nevelése, génállomány örökítése a probléma. Mintha egyesek szerint egy anya, mint önálló személy, magában véve is kevesebbet ér, mert anya.

És sokszor a férjeknél is megfigyelhető ez, hogy már nem látja nőnek a párját, és így maradnak egyedül. Erre is tud választ valaki?

2014. márc. 14. 11:03
 18/24 anonim ***** válasza:
27%

Mert egy nő az legfőképp nő az anya már legfőképp anya es csak másod sokad rangsorba helyezi azokat a dolgokat ( érthetően ) h nő is legyen... Fontossági sorrend es persze hogy minden esetben a gyermeke érdekeit képviseli.. Abban az esetben ha a gyerek apja es gyereke között kell pálcát törni valamilyen kérdésben ( horgászni megy a család vagy a játszóházban " csak mint példa " ) akkor csóró mostoha apuci az esetek többségében ott rohad valamelyik pláza folyósolyán minden szombat délután . Ez minden felmerült kérdésben így lesz kvázi kell egy hulye aki felvállalta ezt az egészet, húzza vonja mas gyereket nézegeti a terhesség es a változás nyomait, szóval játsza a mártírt es mit kap többet ettől az egesztol mintha egy gyermektelen, férjtelen ( az apa ) aki egy életen keresztül ott lebeg a közvetve közvetetten a mindennapokban, ennek az anyagi részét mar nem is említem...

A barátom egy özvegy asszony négy gyereket nevelte fel becsülettel

Az anyu elhunyt most meg a gyerekek 10 éve ra sem nyitják az ajtót , mi szebb átmennek az ut masik oldalára

Köszi ezt a lehetőséget de nem kerek belőle

2014. márc. 14. 11:19
 19/24 A kérdező kommentje:
Jól van, értettem, az anyák foglalkozzanak a gyerekeikkel, ne legyenek többé nők, maradjanak egyedül, mert a férfiaknak úgysem kellenek.
2014. márc. 14. 11:51
 20/24 anonim ***** válasza:

nah ez nekem pont testhez álló kérdés. Én mostanában pont, hogy az olyan nőket nézem meg akik gyerekkel vannak. Régen a fiatal lányok tetszettek, de így 30 derekán már a csinos, érettebb nők jobban bejönnek. Ha gyereke van az számomra azt sugallja, hogy megbízható, felelősségteljes az illető.

Személy szerint én mint férfi már nagyon szeretnék gyereket, lehet ezért vagyok "ráizgulva" az anyukákra. Alig várom, hogy találjak valakit akinek a fenti álláspontom bejön..

27/F

2014. márc. 14. 12:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!