Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
31 éves férfiként bevállalnátok 35 éves nőt felnőtt
gyerekkel?
#nő gyerekkel #egyedül álló férfi
2013. nov. 5. 12:56
Hát rajtatok múlik.Közösen mindent!
2013. nov. 5. 12:56
ha már amúgy is kirepülőben van a gyerek akkor igen
ha minden rendben van köztetek akkor nem hiszem h baj lenne
és tévedsz mert egy kicsi sokkal jobban tönkre tudja tenni a kapcsolatot...
egy nagy gyerekkel lehet beszélgetni elmagyarázni a dolgokat meg lehet értetni vele
am ha így az öledbe hullott egy számodra megfelelő nő akkor ne hagyd veszni .. mert lehet nem lesz több
2013. nov. 5. 12:59
"Kirepülő fázisban" lehet,ha összejöttök és nem vagy szimpi a gyereknek akkor hamarabb kirepül és esetleg menekülésként belemegy rossz dolgokba. Erre nagyon vigyázzatok,mert az emberi lélek nagyon sérülékeny még felnőtt korban is.
2013. nov. 5. 13:00
Ha a gyerek még nagyon fiatal és még elfogadna, mint apját, vagy, ha már csak hétvégente jár haza a koleszból, akkor igen.
2013. nov. 5. 13:01
szerintem én bevállalnám, ha normális a gyerek. egyébként se házasság lesz, szóval ha gáz van, kiléphetsz nem?
2013. nov. 5. 13:02
,,csomag"...
Spekuláció....
Hagyd inkább, ne ringasd abba a hitbe hogy feltétel nélkül elfogadnád.
2013. nov. 5. 13:04
Te már most nem vállalod. Csomag nélkülit akarsz, korban jobban hozzád illőt. Leírtad, mit szeretnél. Lépj.
2013. nov. 5. 13:11
9/22 A kérdező kommentje:
Olyan verzió is él még, mivel végig egyedül nevelte a gyerekét és nem veti fel a pénz (sőt most csökkentették a fizuját), hogy kimenne külföldre, én pedig akkor mennék vele. Jobban tudná anyagilag segíteni a fiát. Ott nyilván csak ketten lennénk,nyilván emiatt Én nem feltétlen lennék elkeseredve. (bár lehet tök jó fej a fia is, még nem ismerem)Tudom hogy gyerekkel együtt kellene elfogadjam, csak nem tudom ez mennyire menne..ezen a téren nem ismerem magam, akkor derülne ki ha belevágnánk...
Tudod az a szó amit keresel az a FELTÉTEL NÉLKÜLI szeretet. Ez az első pillanatban látszik, érződik. Ahogy látom nálad csak a csomag nélküli szeretet játszik.. Hagyd azt a szegény nőt békén, hadd ne élje már bele magát feleslegesen egy igazi kapcsolat illúziójába...
Egyébiránt az a csomag nem fog 18 évesen kàmforrá válni csak úgy szólok...
2013. nov. 5. 13:19
Kapcsolódó kérdések: