Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy sok férfi szemében gyerekkel már nem is nő egy nő?
Figyelt kérdés
Nem általánosítok, van kivétel, de kevés. Ha egy anya valamilyen okból egyedül marad, nagyon nehéz olyan férfit találnia, aki komoly kapcsolatot szeretne vele. Egyébként is nehéz egy megfelelő társat találni, de ha anya, még hatványozódik is a dolog nehézsége.2014. márc. 14. 07:55
1/24 anonim válasza:
Talán mert a mai anyagi helyzetben a saját gyereked se könnyű felnevelni nem hogy másét, és onnantól kezdve hogy egy nő hozza magával a gyerekét máris nehezülnek a saját gyerekvállalás esélyei. 24/F
2/24 anonim válasza:
kevesebb ideje, figyelme jut a férfira. meg nyomai is vannak a szülésnek.
és nem tudnak olyan szabadon otthon szexelni.
3/24 anonim válasza:
Nem mindegyik férfi..
Például én is ha tetszik a lány nem érdekel, hogy van egy gyereke.. Persze egy sajátot is szeretnék legalább majd..
honnan írsz..? :)
27F
4/24 anonim válasza:
Én sem volnék ellene ha még lehetne sajátom is.
5/24 anonim válasza:
jó, hogy írjátok, két vélemény is számít a sokmillióból. tényleg.
6/24 anonim válasza:
"Én pedig azt mondom néktek: Valaki elbocsátja feleségét, paráznaság okán kívül, paráznává teszi azt; és a ki elbocsátott asszonyt veszen el, paráználkodik."
7/24 anonim válasza:
Én ha gyerekes nőt látok, automatikusan arra asszociálok, hogy férjes, ergo tiltott, vagyis nem úgy tekintek rá. A gyerek önmagában nem zavarna. De erről biztos van, aki másként vélekedik.
Más kérdés, hogy nem sok hasznomat venné egy gyermekes nő, mert még nem álltam a saját lábamra, így az egész teoretikus.
23/F
8/24 anonim válasza:
Alapvető oka: minden férfi ösztönösen a saját génállományát akarja átörökíteni, nem pedig más férfiét. Ez elég nyomós érv szerintem :) Lehet, hogy nem épp a legideálisabb hasonlat, de ez kb. olyan, mintha azt mondaná egy hím egy másik hímnek, hogy tessék... dugd meg inkább te helyettem ezt a nőstényt, szaporodj te és örökítsd tovább magadat helyettem. Persze erre mondhatod azt, hogy de hát nektek is lehet közös gyereketek mellette, de sose lesz a másik kölök a vére. Ez a természet rendje és nagy dolog az állatvilág. Az ember nem más.
9/24 anonim válasza:
Érvek és ellenérvek. Szerintem annyi probléma mentes lány vagy, hogy lehet válogatni. Gyerekes csajokat azért annyira nem tudom sajnálni, nyilván megvolt a nagy Ő, meg a híres NŐI megérzés és lám, mi lett a végeredménye, erről ennyit.
10/24 anonim válasza:
Ez teljesen változó! Szerintem nagyban függ attól hogy mit látott egy férfi élete során a környezetében. Régen ugyanis nem volt ennyi válás és mindenki a saját gyerekét nevelte fel. A mai világban a rohanó kapkodó életforma miatt meg az eltorzult életszemlélet miatt sok kapcsolat tönkre megy és külön mennek a párok. Szerintem inkább legyél egyedül egy gyerekkel mintsem olyan emberrel neveld akit már megutáltál. Hiába irják sokan hogy biztos a nagy ő meg stb volt és hogy választottál. Minden párkapcsolatban vannak gondok ezeket a hozzászólásokat nehogy magadra vedd. Én a környezetemben sok olyat láttam hogy más férfi neveli, nevelte fel a nem vérszerinti gyerekét és a gyerek mindig a nevelőapját tartotta a saját apjának és apának is szólítja. Szóval szerintem ez egyáltalán nem hátrány! Ha egy kapcsolatba belekezdessz akkor az új párodnak ezt így el kell fogadnia mert már ez így van és változtatni nem lehet rajta. És erről legkevésbé a gyerek tehet hogy a szülei elváltak. Attól még lehetsz boldog és élhetsz boldog párkapcsolatban hogy gyereked van! Ne ostorozd magad hanem inkább egy új párkapcsolatra koncentrálj meg arra hogy boldog légy! Férfi szememmel nézve a dolgot te egy hajszálnyit sem vagy kevesebb más nőktől! Sőt! Az is lehet hogy több vagy (ez persze életfelfogásod, életszemléleted kérdése is) mert neked már van "családod" még ha ketten vagytok akkor is de van! És te fogsz tudni már kire számítani életed során!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!