Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem szánalmas ez a gondolkodásmód?
Itt mindenki azt mondja,hogy a szép emberek(persze mindenki annak tartja magát a válaszadók közül)jogosan vágynak szép párra,míg a rondák mekkora szemetek,hogy bármilyen elvárást is mernek támasztani.Tehetnők ők arról,hogy így születtek?Nem.Lehet külsőleg mások,mint a többi ember,de attól az alapvető vágyaik,igényeik nem igazán különböznek.
Ez az újkori terrorgépezet???A mocskos kapitalista hóhér?
Eddig az volt kivételezett helyzetben,aki nemesi családba született.Most pedig az,aki szépnek?
Szerintem meg nem létezik hierarchia ilyen tekintetben. Álláskeresésnél lehet, hogy számít az, hogy hogyan nézel ki, de sok olyan pozíció van, ahol tesznek rá. Inkább az számít, hogy milyen benyomást keltesz, és ha ronda vagy, de közben vidám, optimista és energikus, akkor téged fognak felvenni és nem a bögyös szőkét, aki egy épkézláb mondatot nem volt képes elmondani.
Csak légyszi ne gyere azzal, hogy mi van akkor, ha mindkettő hasonló tulajdonságokkal rendelkezik (és a szebbet választják); mert ilyen nem létezik, valóságtól teljesen elrugaszkodott feltételezés.
Párkeresés szempontjából pedig megint a szubjektív dolgok döntenek. Nekem tetszel, neki pedig nem tetszel. Beszéltem innen az oldalról olyan szép lánnyal, hogy hűha és azt mondta, hogy az ő barátja a barátnői és ismerősei szerint nem szép, de neki mégis a világ legjobb pasija. Na ilyenkor mi van?
Nem gondoltál arra, hogy nem a nagy átlagba tartozik az illető lány?
Egyébként is, a legszebb lányok is élhetnek önbizalomhiányban. Olyan meg nincs, hogy egy gyönyörű lányra azt mondja a környezete hogy nem szép.
Van is barátom, aki futárként dolgozik, csomagokat szállít egész nap, legtöbbször cégekhez, amiket általában az ottani titkárnők vesznek át, és az esetek 98%-ában elég durván dögös volt a titkárnő. Nem azt mondom, hogy lehettek azok a nők buták is, vagy hogy képtelenek is lehettek volna összerakni három szónál többet egy mondatba, de azért lássuk be, ha nem is akkora mint hinnénk, valamekkora ráció van benne.
# 32:
Igen, de lásd be, hogy azért egy titkárnő pozíciót szinte bárkivel be lehet töltetni és ott fontos is a külső, hiszen ha elmész egy céghez, akkor vele találkozol először. Ez hasonló mint a promóter pozíció, ahová szintén szép lányokat keresnek és senki sem hisztizik ez miatt...
Én most konkrétan olyan pozíciókra gondolok, ahova azért kicsit többet kell tudni annál, hogy tudsz írni és olvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!