Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak szerintem szánalmas ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem szánalmas ez a gondolkodásmód?

Figyelt kérdés

Itt mindenki azt mondja,hogy a szép emberek(persze mindenki annak tartja magát a válaszadók közül)jogosan vágynak szép párra,míg a rondák mekkora szemetek,hogy bármilyen elvárást is mernek támasztani.Tehetnők ők arról,hogy így születtek?Nem.Lehet külsőleg mások,mint a többi ember,de attól az alapvető vágyaik,igényeik nem igazán különböznek.

Ez az újkori terrorgépezet???A mocskos kapitalista hóhér?

Eddig az volt kivételezett helyzetben,aki nemesi családba született.Most pedig az,aki szépnek?

2014. márc. 9. 12:04
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

"A szépségért szenvedni kell"

Azért, ha valaki szép csajnak születik, akkor fiatal korában nulla befektetéssel is szép lány lesz. Akkor még nem tapadnak a kilók, selymes a bőr, csillogó a haj, nem kell semmi hókuszpókusz. Az úgynevezett szenvedés csak később jön, amikor már tenni kell azért, hogy ez az állapot fennmaradjon.

2014. márc. 9. 12:14
 12/33 anonim ***** válasza:

szerintem nem csak szerinted szánalmas, de szerintem nem is alap gondolkodásmód, hogy a "rondák szemetek". Igényeik lehetnek, én aztán nem mondom meg nekik, mik legyenek az igényeik.....

"Ez az újkori terrorgépezet???A mocskos kapitalista hóhér? "

WTF??? :DDD

2014. márc. 9. 12:14
 13/33 anonim ***** válasza:

Ha egy nyolc általánost végzett egy diplomást akar,mint fognak rá mondani?

azt, hogy ne is álmodjon rólam.

2014. márc. 9. 12:17
 14/33 anonim ***** válasza:
100%
Felőlem mindenki arra vágyik, amire/akire akar. Aztán vagy összejön neki, vagy nem. De nem árt a realitások talaján maradni. Én is vágyhatok mondjuk egy Ferrarira, de amíg 100 ezret keresek, addig ez csak vágy marad. Vagy beletörődök, hogy soha nem lesz Ferrarim vagy találok valamilyen lehetőséget arra, hogy sokkal többet keressek és előbb-utóbb meg tudjam venni.
2014. márc. 9. 12:17
 15/33 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem egyetlen dolog szánalmas: itt rinyálni, ahelyett, hogy csinálnál valamit, ami előbbre visz.
2014. márc. 9. 12:27
 16/33 anonim ***** válasza:
Nem szánalmas,nem a szocrendszerben vagy!Vágyak,igények?Hát óriási különbségek vannak.
2014. márc. 9. 12:33
 17/33 anonim ***** válasza:
78%

Tömény demagógia vagy kérdező. Mintha kicsit más világban élnél, vagy nem is tudom.

A szépség és az, hogy egy egyén mit talál vonzónak teljesen szubjektív. Ami neked vonzó és szép, lehet, hogy nekem taszító és ronda. Ergo lehet, hogy te is bejönnél néhány lánynak, ha nem úgy viselkednél mint egy hisztis tinipunci. Man the fuck up!

18/33 anonim ***** válasza:

Mindenki a maga számára szép párt szeretne,ezzel nincs baj.

De tisztában kéne lenni az esélyekkel.

Engem az idegesít amikor a 85 kilós,rövidhajú csaj azért szidja a pasikat mert frlszínesek.

De azt elfelejti hogy neki 190 centis,izmos kell..

19/33 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az általad leírt reakció itt a GYK-n az többnyire azokra vonatkozik, akik igénytelenek, tudod, az a fajta, aki zsíros hajjal és pattanással ül a számítógép előtt, kólán és mekis hamburgeren él, nem mozog, max az ágyig meg vissza, és eszében sincs ezen változtatni, mert ez nagyon kényelmes, és közben meg átkozza a nőket, hogy azoknak a legszebb és legjobb pasik kellenek, holott ő maga ki sem kezdene olyan lánnyal, aki legalább nem néz ki úgy, mint Emma Wattson. Merthogy nem adja lejjebb az igényeit, és nem áll össze akárkivel. Ez rendjén is van, csakhogy: ha ő maga nem tesz azért, hogy tetszen annak a szintnek, akit ő magának akar? Ha ő maga is azt mondja, hogy nem jönne össze azzal, aki nem tetszik neki, akkor mástól miért várja el?

Ez olyan, mikor a 150 kilós, 150 centi magas pasi 40 évesen munka nélkül kijelenti, hogy az igazi nő 170 centi és 50 kiló, saját házzal és keresettel, merthogy ő nem tartja el. Egyszerűen irreális elvárásaik vannak a semmire. Ezzel nagyjából ez az egyetlen gond.

Ha valaki tesz a megjelenéséért és a szellemi frissességéért is, képezi magát és edzi a testi-lelki képességeit, fejleszti azokat, akkor annak viszont már minden joga elvárni ugyanezt a másiktól. Legyen az férfi vagy nő. De a másiktól elvárni olyasmit, ami neki nincs meg, és közben nem is tesz érte, az igenis olyan dolog, amire csak megvetéssel lehet tekinteni. Legalábbis szerintem. Most lehet ezért megkövezni.

2014. márc. 9. 12:35
 20/33 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki támaszthat elvárásokat, de a saját felelősségére. Ha találsz gyönyörű embert, aki vonzódik hozzád, egészségedre, de alanyi jogon nem jár.
2014. márc. 9. 12:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!