Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kéne gondolkodásmódot és szemléletmódot változtatni?
Figyelt kérdés
Ez a legfontosabb kérdés számomra! Végre le akarok zárni egy rossz hosszú 6 -7 éves reménytelen szerelmet. Már végre szeretném hogy elfelejteném! De ehhez valahogy szemléletemet és az egész agyamat át kell alakítani! Szeretnék szeretni és újra szerelmes lenni de ehhez gondolkodásmódot akarok változtatni! Nem akarok rá gondolni tudom nehéz de nem. Tudtok tapasztalatokat ötleteket adni?2013. dec. 12. 10:13
1/4 anonim válasza:
Új elfoglaltságok, nyelvtanulás, uszoda, szauna, edzőterem...stb., ahol új emberek közé kerülve nagyobb esélyed lesz ismerkedni. Ha állandóan (vagy rengetegszer) csak azzal foglalkozol, hogy a reménytelen szerelmen rágódsz, akkor esélyt sem adsz magadnak arra, hogy kikerülj a jelenlegi kátyúból.
2/4 anonim válasza:
tudok. két évig ne foglalkozz párkereséssel.
3/4 anonim válasza:
Ajánlom a Most hatalmát. Esetleg beszélgess nyitott gondolkozású emberekkel a világról, mindenről. Bár én úgymond bevonzottam őket, mikor szükségem volt rájuk, igaz csak később értettem meg, h az volt a célom és ezért kerültem velük kapcsolatba. Nagyon sok érdekes, értékes emberrel ismerkedtem meg, amúgy is nyitott vagyok az újra. Amikor tehetem kimegyek a természetbe(főként nyáron) egyedül v. Kedvesemmel, sokkal jobban megnyugtat, mint a zajos város.
Ha tudsz foglalkozz sokat magaddal, ne agyalj.
Esetleg Villás Béla bát hallgasd.
4/4 anonim válasza:
Régebben én is ezzel a problémával kűszkődtem.Igyekeztem mindig lefoglalni magam,barátok,nők,buli,alkohol .... De eggy idő után azt vettem észre h már nagyon rossz irányba fordult át az életem ..... amiről azt hittem h segit, végűl csk megtetőztem a problémáimat!!!! ezzel a viselkedéssemmel,nem volt eggy normális munkahelyem,nem volt normális családi kapcsolat a szűleimmel,sőt akikről azt hittem h jó barátok,nagyot csalódam!!! mert ők voltak azok akik ráirányitottak arra h igy viselkedjek ..... De aztán megősmerkedtem Jehova tanuival!Nagyon kétségbe voltam esve!!!! Sokat beszélgettem velűk, és eggy idő utén eltudtam mondani nekik a problémáimat!!!! És ők felajánlották kézségesen h segitenek nekem ha én is szeretném!!! Elkeztem tanulmányozni velük a BIBLIÁT!!! Nagyon sok kérdésemre választ kaptam!!! Pl.:h hogy válogassam meg a barátaimat Zsoltárok kőnyve 1:1,1Korintus 5:11,1Korintus 15:33!!! ...... A Biblia tanulmányozásával,megváltozott az életem,boldog vagyok.....!!! És most van egy szép,okos barátnőm,akinek ugyanugy fontos az h ugy éljük az életünket ahogy helyes a Biblia tanitása által!!!! Nagyon sok barátot kapta,akik nem rosszra,hanem a jóra ősztőnőznek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!