Hogy lehetne ezt a gondolkodásmódot megváltoztatni? :\
Figyelt kérdés
A Jobbik úgy él a köztudatban, hogy a 'demokrácia' legfőbb ellensége. A demokrácia védő viszont minden Jobbikosra ráaggatják a különféle jelzőket (Rasszista, Náci, Nyilas, Fasiszta ..és még sorolhatnám). És tisztelt nem Jobbikos honfitársaim önök is ezt teszik. Tehát röviden [Cigány NEM egyenlő bűnözés], de [De Jobbikos = Náci]. Ugye tetszenek érezni a probléma súlyát?
2012. ápr. 8. 19:36
1/7 Bajtárs válasza:
OFF
A HAZAIMÁDÓ jobbikosok milyen jelzővel illetik azon magyarokat akik nincsenek egy véleményen velük?
Szeretném ha kifejtenéd és magadnak is megadod egyúttal a választ, hogy miért hidegülnek el az emberek ettől a párttól.
OFF vége
Azt meg valljuk be, hogy a Jobbikról először nem a gazdaság fellendítése, jólét, béke jut eszedbe ha rákérdeznek.
Régen engem is elvakítottak, de bevallom engem is csak azért mert ők kívántak volna valamit tenni a cigányok ellen. Az új megnyilvánulásiak viszont már teljesen szélsőségesek, és nem tartom a programjukat megvalósíthatóaknak diktatúra nélkül.
2012. ápr. 8. 20:09
2/7 A kérdező kommentje:
Én nem szoktam mást azért bírálni mert nem vagyunk közös nevezőn. És nem hiszem, hogy a 800.000 emberből én lennék a kivétel. Az emberek miért hidegülnek el a párttól ?? Néz meg egy RTL vagy egy TV2-ös híradót. Az emberek 70% ezt nézi. Tudod mikor van bent a Jobbik ?? Ha vmi GEBASZ van. De így votl a gárdával is. Csak felvonulások, meg a kisnyugdíjas véleménye volt bent, az már nem, hogy árvíz idején mennyit dolgoztak azon, hogy cigány, nem cigány házát ne vigye el a víz. Egyoldalú média ehhez kétség se fér. Én minden parlamenti felszólalást nyomon követek, nem csak azt amikor a Jobbikosok felszólalnak, hanem amikor egyéb párt képviselője. Hát mit ne mondjak... Az, hogy a magyar föld védelméről is micsoda ellenállás volt egyenes felháborított. Vannak nagy bakik a Jobbiknál ezt is belátom. Sőt .. vannak pontok melyekkel én sem értek egyet feltétlenül. De azért vki mondjon egy pártot aki a rendszerváltás óta letett vmit az asztalra?!
2012. ápr. 8. 20:29
3/7 anonim válasza:
Hát úgy lehetne hogy az országos média beszámol korrektül a Jobbik álláspontjáról és nem ferdítik el azt.Állítom hogy ha a Jobbikról minden média beszámolna, elmondaná a céljaikat,álláspontjukat,nem ferdítené el akkor a lakosság nagyobb része már őket támogatná.Ilyen szempontból öngyilkosság volt felégetéssel fenyegetni a tv2-öt és az rtl klubbot, még ha meg is érdemelnék a lakosság nagy része onnan szedi az infot.A mostani jobbikosok az interneten tudnak csak tájékozódni a pártról hitelesen.Mert igaz, az ország 2/3 jobbikos csak még nem tud róla, tényleg ez a helyzet.Van néha egy-egy szélsőséges megnyilvánulás de ez része a politikájuknak, igény van a szavazótáboruk egy részének erre, de így nem fognak tudni áttörést elérni ha csak valami váratlan esemény nem éri az országot.
2012. ápr. 8. 20:30
4/7 anonim válasza:
"A HAZAIMÁDÓ jobbikosok milyen jelzővel illetik azon magyarokat akik nincsenek egy véleményen velük?"
Ellenzék.
2012. ápr. 8. 21:20
5/7 anonim válasza:
Azért lásd be, van valamilyen alapja ennek a megállapításnak, pl. melyik párt zsidózott a minap parlamentben?
Érdekes, hogy az LMP-ről ilyet nem szoktak mondani. Vajon miért? Sőt, az MSZPről és a Fideszről sem. Vajon miért nem? Talán mert ők nem zsiódznak és cigányoznak a gyűléseiken, nem akarják eltörölni a demokráciát, stb...
2012. ápr. 8. 21:58
6/7 anonim válasza:
"De azért vki mondjon egy pártot aki a rendszerváltás óta letett vmit az asztalra?!"
Mert a Jobbik mit tett le? Elmondom: a gyűlölködésen és a parlamenti zsidózáson kívül semmit sem. Még a Fidesz is jobb náluk, bár a kétharmad miatt úgy érzem magam néha, mint Orwell - 1984 című könyvben. A Jobbik még veszedelmesebb náluk, most még legalább lehet szidni a rendszert, ha nem is mindenhol.
2012. ápr. 9. 15:48
7/7 A kérdező kommentje:
kedves utolsó a Jobbik most van először a parlamentben és mit erőszakoskodott a határon túli magyarok ügyéért is. Ugye nem gondolod, hogy Orbánt 1 percig is érdekelte volna a határon túli honfitársaink helyzetet, ha a Jobbik nem emlegeti... +nézzed már meg a jobbik programját amivel indultak... mennyi elemet átvett a Fidesz..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!