Lányok, szerintetek összeegyeztethető a ti
elvárásaitokkal az én gondolkodásmódom?
Figyelt kérdés
Márciusban leszek 24 éves, elég kemény szakon tanulok egyetemen, komoly céljaim vannak, melyekért minden tőlem telhetőt megteszek. A bibi ott van, hogy még nem volt párkapcsolatom, csak randi, szűz vagyok, én ezt nem tartom cikinek és nem érzem magam rosszul emiatt. Még él bennem az az elv, hogy legyen meg a szerelem, úgy érzem, csak úgy lennék képes lefeküdni egy lánnyal, illetve ha komoly a kapcsolat. Külsőleg szerintem jól nézek ki, sportolok, mikor csak időm engedi. Az az igazság, hogy nem látom, hogy a közeljövőben legyen esély bárminemű kapcsolatra, még a próbálkozásokra se nagyon lesz időm, és kicsit a kedvem is elment egy csalódás miatt. Valószínűleg 30 körül is szűz leszek, de remélem van olyan lány, aki hasonló sráccal jött össze és nem volt hátrány nála, hogy ennyi idősen szűz volt, és jó kapcsolatban élnek?
Az egyetem az egyik legjobb hely, ahol párt találhatsz magadnak.
Azon kellene elgondolkodnod, hogy milyen akarsz lenni. ha lesz egy menő szakmád, ömleni fognak rád azok a nők, akik a pénzt látják benned, még akkor is, ha ha te azt hiszed, hogy csak téged szeretnek.
Vagy olyan akarsz lenni, aki szerez egy tisztességes lányt és vele éli le az életét, lesz, ahogyan lesz.
A komoly célok néha kevesek. A világ rettentő sok gátat tud eléd rakni, olyat is, amit ma el sem tudsz képzelni!
44/F
2014. jan. 27. 18:16
2/9 anonim válasza:
Ha biztos nem a külsőd miatt vagy még szűz, akkor lehet esélyed a csajoknál, csak mindenképpen titkold el!
2014. jan. 27. 18:22
3/9 A kérdező kommentje:
Első: Persze, már most is bőven tapasztalom ezeket a gátakat az egyetemen is, a nagybetűs életben pedig még több lesz, ezt is tudom. Persze, az egyetem megfelelő hely lenne, ha nem fiús szakra járnék, ahol az elvétve akadó lányok is foglaltak :) Persze azt is tudom, hogy vannak bulik stb. de hidd el, arra nekem már nincs energiám, ha azt szeretném, hogy időben végezzek, plusz nem is igazán az én műfajom a hedonista bulizás, persze nem másokat lenézve mondom ezt, csak saját magamat jellemzem. Nyilván komoly kapcsolatot szeretnék, nem pedig anyagiakra épülőt, aminek bármikor vége szakadhat. Úgy érzem két lábbal állok a földön és távol álljon tőlem, hogy beképzeltté és sznobbá váljak. Csak arra lennék kíváncsi, hogy létezik-e egyáltalán olyan lány, aki meg tudja ezt érteni és el tudja fogadni, ha egy férfi ilyen életutat jár be.
2014. jan. 27. 20:10
4/9 anonim válasza:
Igen, az eredeti kérdésre tényleg csak lányok fognak tudni válaszolni. Azt viszont merem állítani, hogy ha egy csekély érdeklődést tanúsítasz a női nem iránt (végignézed őket, mosolyogsz rájuk), akkor egyszer csak hirtelen, a semmiből fog előjönni a nagy Ő. És ha előjön és megismerkedsz vele és bevallod, akkor emiatt nem fog eldobni magától!
Én a te korodban ismertem a nejemet és csak 1 partnerem volt előtte, ráadásul csak 1 alkalom. Ő mutatott meg mindent és azóta is ezt élvezem! nem hiszem, hogy az a "pár év" megváltoztat majd mindent!
2014. jan. 27. 20:19
5/9 anonim válasza:
Az én elvárásaimnak tökéletesen megfelelsz. Én ilyen férfit kerestem (és meg is találtam). Szóval te is ráakadsz majd a megfelelő lányra.
2014. jan. 27. 20:41
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, jó ezeket olvasni!
2014. jan. 27. 21:17
7/9 anonim válasza:
Én a férfi hozzászólóval rétek egyet. Nő vagyok. Idén végzek az egyetemen. Szép,szép amit leírtál itt. Elméletben. De ebből az jön le, hogy szinte 0 élettapasztalatod van, be vagy gubózva és ehhez képest túl nagyok az elvárásaid. Nem fog senki se őszintén az öledbe ugrani, csak mert esetleg majd bejön a szakmáddal együtt valami jó meló is. Élj egy kicsit. Tudom milyen egy nehéz szakon, ahol nem csak a vizsgaidőszakban kell tanulni, sok ilyen srác van a baráti társaságomban, de ők próbálnak társasági életet is élni. Mozdulj ki, akár a sporttal kapcsolatban is tudnál ismerkedni. Azt megmondom őszintén, nehéz lesz olyan lányt találni, akinek nem lesznek fenntartásai azzal kapcsolatban,hogy ennyi idősen miért nem jött össze semmi komoly.Felmerül az emberben ilyenkor. De ne add fel, csak jó helyen kell keresgélni
2014. jan. 29. 07:22
8/9 A kérdező kommentje:
Nem a szakmámmal akarok hódítani. Azt azért elég erős kijelenteni így ismeretlenül is, hogy biztos 0 élettapasztalatom van. Az élet nem csak párkeresésből áll. Sokkal érettebben állok az egész élethez, mint sok párkapcsolatban élő kortársam, a kettő nem függ össze. Megtapasztaltam, hogy milyen futni a lányok után és közben az élet többi legalább olyan fontos, ha nem fontosabb része pedig tönkremegy emiatt, mert csak erre koncentráltam, persze a lányok tojtak a fejemre. Hát köszönöm, abból többet nem kérek, lehet jó dolog futni a nők után egyesek szerint, de megélni nem fogok belőle. Hát ha fenntartásaik lesznek, akkor ez van, maradok egyedül, amíg találok egy kevésbé felszínes párt. Az elvárásaimmal kapcsolatban nem értem mit tartasz magasnak, hiszen nem is írtam az elvárásaimról semmit. A sporttal kapcsolatban az a gond, hogy ott aztán tényleg csak felszínes csajokkal lehet találkozni, akiket vagy a pénz, vagy a kocka has érdekel, belőlük sem kérek, köszönöm.
2014. jan. 29. 08:16
9/9 A kérdező kommentje:
Amúgy ha sok srác van a baráti társaságodban, akik nehéz szakon tanulnak, akkor pont te vagy az, aki nem tudod ez milyen. De azért kösz a választ.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!