összeegyeztethető a tanulás a szexel?
Ez csak privát vélemény, de szerintem, ahhoz hogy stabilan és hosszú távon tudj tanulni kell a jó szex. Felszabadul a sok endorfin, boldogabb vagy, jobb kedvvel veted bele magad a Lorentz transzformáció rejtelmeibe, és jobb jegyeid is lesznek. Valamint nem fogsz azon gondolkodni, hogy akkor most le kéne feküdnöm vele vagy sem? ;)
Alapvetően a boldog és kiegyensúlyozott élethez három dolog kell: egy szerető partner, megfelelő(élhető) környezet, és rendszeres és jó szex. :)
doesnt matter have sex
tényleg 18 vagyok. és lehet h azért tűnik hülyeségnek mert rosszul fogalmaztam volna meg. ugy értettem h ha lefekszek vele akk meglehet e h hanyagolni fogom a tanulást és h ha vlmi baleset történne akk annyi a tanulmányaimnak és h ennek mekkora esélye lehetne.
és nem CODozok
Először is nem "sexel", hanem "szexszel".
Ne törődj azzal, más lányok, barátnők szűzek-e még vagy sem, veszítsd el majd akkor és azzal, akivel IGAZÁN szeretnéd és amikor érzed, hogy eljött a megfelelő idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!