Egy tapasztalt, jó pár évvel idősebb fiú tetszik nekem. Ez szerencsére kölcsönös. Én még mindig szűz vagyok,24 évesen. Pedig nincs baj velem, eddig a tanulás kötött le. Hogy tudassam vele, történhetne valami, ha úgy alakul a helyzet?
Én a helyedben elmondanám neki az igazat.
mondd el neki, hogy nem merted bevallani, hogy szűz vagy, mert azt hitted, azzal majd imponálsz neki, ha azt hiszi, tapasztalt vagy.
sztem elnézi, és még örülni is fog, hogy egy szűz lányt sodort felé az élet.
Amíg csak kölcsönössen tetszetek egymásnak, és nem alkottok egy párt, addig nem kell neki elmondani, hogy nem is vagy oan tapasztalt, amilyennek gondol. Először ismerjétek jobban meg egymást, és ha megbízol benne, mond el neki. Persze, azt az elején is tisztázhatod vele, mármint utalhatsz rá, hogy eddig a tanulás foglalkoztatott, így lehet vele selytetni a dolgokat.
Tudod, azt sem illik megkérdezni az első randin, hogy szüz vagy még. Így én inkább még nem avatnám őt se bele mindenbe, fokozatossan ismerjétek meg egymást.
és az baj egyáltalán teis kapsz tőle meg őis tőled ,és lehet hogy emiatt marad veled vagy visszajön,hmm énis rágom magam néha ijen egyszerű dolgokon,
ez ez ojan tanult tehetetlenség már énnálam ,ne ess ebbe a hibába..
ha hagyod 1szer levadászni magad ,rájössz hogy ez kell neked
sok bátorságot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!