Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon hülye a gondolkodásmódom?
mondasz valamit, de ne általánosíts. én nem ilyen fiú vagyok. gondolom itt az emberek nagy része b'zi kockának néz, akinek nincs élete.
na szóval a rendes fiúk ott vannak, csak nehéz megtalálni őket.
"dj,dubstep meg disco zenéiket"
Kikérem magamnak, ezek nem zenék. Rock, metál az zene. És mielött jönnétek itt a "csak azért mondod mert rocker vagy stb" szöveggel, hát hallgatok Mozartot és Beethovent is. De ezek a gépiesített sz*rokat mindennek mondanám csak nem zenének. És igen, ne általánosíts. Vannak még normális srácok. ;)
18/f
Teljesen megértelek, kb 16-18 évesen ugyanígy éreztem magam, nálunk mondjuk inkább az emo meg az ilyen egyéb szarok voltak menők.
A gimnáziumban hányni tudtam volna a srácoktól, mindegyik vékony volt, semmi sport, semmi férfias külső v. jellemvonás, tényleg semmi, totálisan nullák voltak, anyuci-apuci pici fiai akiket tömtek pénzzel, és egyszerűen képtelen voltam felfogni, hogy miért miért miéééért, miért ez a menő, hát nem igaz, hogy nem látják, hogy ez mennyire überszánalmas és gáz?!
És nem a csúnya kislány siráma volt ez, nem voltam kövér-ronda ilyesmi, teljesen normálisan nézek ki, csak én valami FÉRFIRE vágytam.
És szerencsére amint leérettségiztem, és elkerültem a Való Életbe, rájöttem, hogy csak a gimiben megy ez a buzulás, az egyetemen egy db srác volt, aki ezzel a rajoskodással próbált haverokat szerezni, hát igen hamar kiközösítették és basztatták. :D Ami el nem tudom mondani micsoda megkönnyebbülés volt. :D Szóval itt is vannak persze idióták, mint mindenhol az életben, de azért ha körülnézek, akkor itt többnyire a srácok sportolnak, normális testalkatuk van (nem kondiszörnyek), normálisan öltözködnek, és a többségével teljesen normálisan el lehet beszélgetni, még akkor is ha eljár bulizni, vagy iszik.
Szóval fel a fejjel, megértelek, mert a korosztályod olyan hatást vált ki az emberekből, hogy legszívesebben szívlapáttal pofán vágnád, de bízzunk benne, hogy idővel ők is kinövik.
21L
"mindenhol ezek vesznek körül"
Nem lehet, hogy rossz helyen keresgélsz? Nem csak ilyenek vannak, csak az ilyenek a leghangosabbak. Járj nyitott szemmel. :)
Nem hülye gondolkodásmód ez, de azért ne add fel. :)
Én pl nem vagyok divatbzi, olyan ruhákat hordok ami tetszik, nem járok diszkóba és metált meg klasszikus zenét hallgatok. Nem csak neked nehéz, mert pl normális (nem pcsás, mégis csinos, értelmes, kedves) lányt is (viszonylag) nehéz találni.
Ebben csak egy bibi van... hogy a legtöbb fiú azért ilyen, mert manapság minden lány a kis justin biebert , one direction stb ilyen zenéket hallgat, ahol a csávóknak hosszú hajuk van , baba arcuk és stb:)
ha levágatnám a hajam a lányok 20%-ának tetszenék csak.. amúgy igen.. éljen a tengerész gyalogos frizura:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!