Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon hülye a gondolkodásmódom?
Figyelt kérdés
Mindenhol ilyen tipikus divatb*zi nyálgépek vesznek körül,akik minden pénteken rázzák magukat valahol,eszük semmi,el vannak ájulva maguktól,hallgatják az idióta dj,dubstep meg disco zenéiket. Komolyan úgy gondolom,hogy a mai generációra ráférne 2-3 év katonaság,akkor nem lenne idejük a hajvasalót emelgetni. Nem is nagyon tudok magamnak normális pasit találni,mert tényleg mindenhol ezek vesznek körül. Akivel pedig együtt voltam kiköltözött Londonba mikor betöltötte a 18-at. (Én 16 vagyok) Legszívesebben visszamennék olyan 30 évet,mert akkor legalább igazi férfiak voltak. Ti mit gondoltok erről?2012. márc. 28. 16:31
11/20 anonim válasza:
Mint előttem mondták a metal a zene. :D Amúgy meg igazad van, kivéve annyiban, hogy '70-'80-as években is elég b.zisak voltak. Nézz meg egy akkori sztárt
12/20 anonim válasza:
a metal és a rock is gáz szerintem... legalábbis én a rapre esküszöm... sokkal jobb:) persze abból sem a sok b*zi
13/20 A kérdező kommentje:
A rappel nincs bajom,a metált és a rockot birom. Nem általánosítok,de itt ebebn a városban ahol lakom 90%-uk ilyen,a másik véglet pedig,hogy a gép előtt ülnek állandóan. A lányokról nem is beszélve, 2 hetente váltogatják a pasijukat,aztán a "nagy szerelem" után már jön is a másik... Bezzeg apukám a lábát eltörette annak idején anyumért.
2012. márc. 28. 16:59
14/20 anonim válasza:
kedves kérdező akkor nekem is "hülye" lehet a gondolkodásmódom. 2évvel vagyok nálad idősebb... mondjuk néha elgondolkodom hogy bennem van a hiba mivel nem nagyon találok magam körül ilyen fiúkat akik nem minden héten a discoba totyognak.... na de ez van, csak vannak valahol még rendesek... :)
15/20 anonim válasza:
De ezen ne csodálkozz... Manapság a lányok nagy részének ezek jönnek be. Úgyhogy nem véletlenül van ennyi belőlük.
De vannak normális fiúk is, nem kell aggódni.
16/20 anonim válasza:
Előbb akkor vonuljanak be katonának a nyafogó p*csák, akiknek soha semmi sem jó.
17/20 A kérdező kommentje:
Nem állítom hogy nincsenek rendes pasik,de írtam is,hogy EBBEN a városban ahol élek,nagy részük ilyen. És igen,a lányokat is írtam,hogy milyenek. Tükörbenpózolás,50 kg smink,nyafogás stb. Nem védem őket sem.
2012. márc. 28. 17:27
18/20 anonim válasza:
Kár, hogy 18 éves kortól lenne katonaság és te főként a 14-18 éves korosztályról beszélsz...Ha visszamennél 30 évet, akkor szerintem több dologért is sírhatnál a hajvasalós ratyikon kívül. Ezt úgy mondom, hogy nem tartozom közéjük, de kicsit át kéne gondolni.
19/20 anonim válasza:
Engem nem néznek b*zi kockának, normális zenéket hallgatok, és normális koncertekre járok, nem is nézek ki rosszul, és többnyire mindig vannak lányok, akik körülvesznek. De én ne kezdek kapcsolatot csak olyannal, akiben érzem azt a plusz,t mert anélkül semmit nem ér az egész...
20/20 anonim válasza:
Szerintem igen, nagyon rossz a gondolkodásod. Azért mert arra figyelsz ami nem tetszik, ahelyett, hogy arra figyelnél, ami igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!