Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem szánalmas ez a gondolkodásmód?
Itt mindenki azt mondja,hogy a szép emberek(persze mindenki annak tartja magát a válaszadók közül)jogosan vágynak szép párra,míg a rondák mekkora szemetek,hogy bármilyen elvárást is mernek támasztani.Tehetnők ők arról,hogy így születtek?Nem.Lehet külsőleg mások,mint a többi ember,de attól az alapvető vágyaik,igényeik nem igazán különböznek.
Ez az újkori terrorgépezet???A mocskos kapitalista hóhér?
Eddig az volt kivételezett helyzetben,aki nemesi családba született.Most pedig az,aki szépnek?
kár h kérdést nem lehet lepontozni...megint egy értelmetlen, elkeseredett, provokatív kérdés...
L24
Első vagyok, kérdem én;
Látott már valaki csúnya nőt olyan pozícióban, ahol semmit nem kell tenni a felhőtlen boldogságért?
Nem.
Egy csúnya nőnek 10-szer keményebben kell küzdeni mindenért. Egy cégvezető alanyi jogon különbséget tehet egy szép nő és egy csúnya nő között, hogy kit vesz fel dolgozni. Ha egyenlőek a képességeik, bár nem ritka, hogy egy kevesebb dologra képes bombázót is előbb felvesz valaki, mert hogy dögös.
Egyébként ha valaki ronda és magába néz, akkor nem követelőzik, hogy milyen párt akarnak, hanem megpróbálnak javítani magukon, aztán jöhet egy "felsőbb lépcsőfok".
Sajnos a mai világban ilyen tekintetben is létezik hierarchia.
# 24:
Nem kötözködni akarok, de nagyon nehéz lett volna bekezdésekre tagolni a hozzászólásodat? Ez így elég rendesen "wall of text", amit senki sem fog elolvasni.
Mi az, hogy sajnos a mai világban? Az elmúlt évszázadokban egy férfinak elég volt gazdagnak és sikeresnek lennie, és akár még 60 évesen is elvehetett egy 15-6 éves lányt, mert az illető lány apukája úgy gondolta, ez a legjobb a lánynak. Míg egy jó kiállású, fiatal férfiú, aki szerette azt a lányt és tisztelte, de szegény volt, az bekaphatta. Ez nem hierarchia? Dehogynem, csak az az anyagi értékekre fektette a hangsúlyt, és annyiban jó volt a csúnya embereknek, hogy akkor megkaphattak akárkit, ha jó családba születtek. Bár az érzelmi szabadosságról lemondhatott mindenki. Jobb volt talán?
Ha visszamennénk az ősközösségekbe, vagy még az elé, amikor még csak kezdte kapisgálni az emberiség, hogy miért is jó neki az, ha sokan van, akkor is ugyanúgy szelektáltak nők és férfiak, hogy ki kivel áll össze. Ez nem a mai világ hibája és nem a médiáé. Ez egy alapvető ösztön, aminek azért ha belegondolunk, igenis van értelme. Bár az embernél a szexualitás maga nem korlátozódik az utódnemzésre, és persze, egyáltalán nem csak az ösztönök játszanak benne szerepet, azért az még mindig megmaradt, ami az állatvilágban is van: nem mindenkinek van lehetősége szaporodni. Nem minden gén érdemes a továbbörökítésre, hangozzon ez akármilyen kegyetlenül is, és elnézést is ezért. Az embereknél itt azért az érzelmeknek nagyobb hangsúlya van, mint az ösztönöknek, de ez egy magyarázat arra, miért van nehezebb dolga annak, aki csúnyább. Legalábbis a párkeresésben. A többihez nem szólok hozzá, mert az már a főnöktől függ, hogy a munka minőségére fekteti a hangsúlyt, vagy a szép dudákra, izmos mellkasra. És megjegyzem, sok helyen a minőség számít, és nézhetsz ki akármilyen csodálatosan, ha pocsék munkát végzel, nem sok esélyed van ott maradni.
"Mi az, hogy sajnos a mai világban? Az elmúlt évszázadokban egy férfinak elég volt gazdagnak és sikeresnek lennie,"
Látom te k**vára nem tudsz olvasni, te jó ég... inkább ne is válaszolj akkor. Az a baj barátom, hogy cseszel elolvasni egy mondatot TELJES EGÉSZÉBEN. Tehát akkor még egyszer, hátha így már sikerül felfognod:
"Sajnos a mai világban Sajnos a mai világban ilyen tekintetben is létezik hierarchia."
Ezt írtam, de nem sikerült kiragadnod a három legfontosabb szót: "ilyen tekintetben is"
Vagyis én most nem az anyagi háttérről beszéltem, vagy a nemesi származásról, rangról.
A MAI világban, tehát a 21. században. Senki nem beszélt arról, mi volt 100 vagy 1000 évvel ezelőtt. Manapság a főbb tényező közé sorolható a külső. Remélem így már másképp látod.
"Sajnos a mai világban ilyen tekintetben is létezik hierarchia."
Bocs ezt a sort rosszul vágtam be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!