Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most miért így volt?
Önkielégítésnél most vizesebb cucc jött,színre is és állagra is,most nem is annyira köpködött inkább kisebb sugarakban lövellt.
Betegség?Túl sokáig húztam(vagy 2 órán át nem ment,de előtte volt egy normál menet)?
Van egy ismerősöm, aki egyszer egy kocka sör mellett megfogadta, hogy tízszer veri ki zsinórban.
Nem maradtunk ott a haverokkal a műsorra, mert érdekli a fenét, de másnap igen karikásak voltak a szemei.
-Na sikerült?
-Ja bmeg, a hatodiktól egy szenvedés volt, néha bele is aludtam, de röpke 19 óra alatt meglett.
Azt hittem felfordulok a röhögéstől.
Az állagot nem kérdeztük, de szerintem elsőre kijött a rendes ondó, amiben van spermium, víz, meg prosztata-váladék, mellékhere-váladék stb. A másodikban tuti kevés a spermium, és több a kenőanyag.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!