Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet elviselni a magányt?
Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok és nagyon-nagyon magányos. Eddig csak 2-3 hétig tartó kapcsolatom volt (az is úgy egy éve ért véget ha lehet így fogalmazni és még mindig nem tettem magamat túl rajta) de azóta egyszerűen semmi. Valahogy nem szúrnak ki maguknak a fiúk, én meg pasizni úgy igazán nem tudok. Nagyon vágyom már egy társara, most hogy jön a karácsony, méginkább egyedül érzem magamat és nagyon rossz. Nem értem, nekem miért nincs senkim, amikor nálam sokkal rondábbaknak is van párkapcdsolatuk... jó én meglehetősen zárkózott vagyok, de ha hozzám szólnak azért beszélgetek.
Tudom, ez most talán úgy hangzik, hogy nem vagyok normális, de néha már azon gondolodok, így nincs is értelme élni. Vannak barátaim persze (nem sok) de nekem az élet értelme egy párkapcsolat. Nem tudom, mi lesz az ünnepek alatt, félek, hogy valami hülyeséget csinálok... talán beszéljek pszichológussal?
Hát... Nem teljesen értek egyet 16:19-el... Annyiban ign h ezt sokan nem tudják megélni, és nem tudják milyen érzés az mikor valaki kötődni szeretne valakihez és érezni h szeretik... Nem mindig kapjuk meg azt amit szeretnénk de ez nem mindig baj...Addig is próbáld meg magadból kiadni a felgyülemlett érzéseket, ezek az érzések/érzelmek csodákra képesek...Írj verset vagy rajzolj vagy csak szimplán mozogj egy kicsit...Tudom milyen nehéz, én is ilyen helyzetben vagyok, de attól még h nem megy minden simán nem szabad eldobni az életed, az a nehézségek azért vannak h leküzdjük őket...Nagyon szorítok érted és remélem helyre jönnek a dolgaid:)...
2009. dec. 13. 19:51
12/19 A kérdező kommentje:
Igazából nem az a bajom, hogy egyedül vagyok, mert azt el lehetne valahogy viselni, hanem hogy még soha nem volt senkim és így vagyok egyedül. Azt hiszem sokszor, valami baj van velem.
2009. dec. 13. 21:27
13/19 anonim válasza:
Detto ez van velem is... :S Es en meg bak is vagyok...:)
De hat ez van, meg kell tanulni neha egyedul "elni". Kitartast! :)
19/l
2009. dec. 15. 13:42
14/19 anonim válasza:
bocs ha kicsit durva leszek. Én nem értem hogy miért lesz depressziós egy ember ilyesmi miatt. Nekem most ért véget egy három éves kapcsolatom 3 hónapja. Nehéz feldolgozni, egyedül vagyok, de nem vagyok magányos. Vannak barátaim, állandóan eljárunk mindenhova, beiratkoztam egy küzdősportra, ott is sok új barátot szereztem, magyarán sosem vagyok egyedül szinte. megvan a szépsége annak is hogy az embernek nincs párja, szabad vagy, független, rengeteg szabadidőm van. szabadon flörtölök a lányokkal, kötöttségek nélkül, nem roskadok magamba, hogy jaj istenem, most mi lesz velem, nincs párom. épp ezért flörtölök, hogy hátha egyszer tovább is lehet menni, és kialakulhat valami. Pozitívan kell gondolkodni, senki nem vágyik magányra, egyedüllétre, jó ha van melletted egy társ, de ha nincs, akkor sem kell bedepizni. ez a véleményem. 23F
2009. dec. 15. 13:48
15/19 anonim válasza:
25 éves lány vagyok és ugyan ebben a cipőben járok,utálom és azt is hogy egy 40 éves nő életét élem csak egyedül.Most lehetett volna végre életemben először egy kapcsolatom,hát azt is elszúrtam,a tapasztalatlanság és a magány miatt.Most szenvedek,de öngyilkosságra nem gondoltam annyit nem ér.Nekem van egy kutyám ő sokat segít a lelkemen.
2009. dec. 15. 17:02
16/19 anonim válasza:
A boldogságunkat nem szabad kizárólag a társunktól függővé tenni. Ha nem vagy boldog magadban, a barátaiddal, a szüleiddel... akkor egy pasival sem leszel az. Szép dolog a szerelem és mindennek a mozgatórugója, de ha ráteszed valakire azt a terhet, hogy kizárólag ő a te boldogságod letéteményese, akkor elmenekül. Érezd magad jól egyedül, pasi nélkül, és ha ez megvan akkor mindjárt lesz pasi is. A kiegyensúlyozott nő vonzza a férfiakat, nemcsak a csinosság számít.
Mellesleg, ha egy pasitól várod a boldogságot, életed végéig csak várni fogsz, mert semmi se úgy történik, ahogy az ember azt megálmondja :)
Lehet hogy elhagynak, beleszeretnek másba, vagy te szeretsz bele másba, vagy más körülmények jönnek közbe. De ha alapvetően jól érzed magad, akkor ezeket könnyebb túl lenni.
31/N
2009. dec. 15. 17:33
17/19 anonim válasza:
velem is ugyanez van 20é fiu és bak vagyok :) hát majd jon valaki egyszer hip hopp ha nem is vuk:D
2009. dec. 16. 01:01
18/19 A kérdező kommentje:
Meg engem az is bosszant nagyon, hogy lett volna lehetőségem egy komoly kapcsolatra, de elszúrtam azt is :(
Egyszer csak történik valami... nyilván az is sokat számít az ember mennyire van harmóniában önmagával, mert akkor tud vonzó lenni. (?)
2009. dec. 16. 08:27
19/19 anonim válasza:
huh :D most kicsit megnyugtattatok.. mármint bocsi :) csak én azt hittem hogy mindenkinek volt 15-16-17 évesen egy 1-2 éves kapcsolata, amiben boldog volt és mindig azt sírja vissza.. Csak mert mindenhol azt látom. És néha már úgy érzem hogy csak én vagyok ilyen szerencsétlen hogy 17 évesen csak 2 db 3 hetes kapcsolatom volt :P..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!