Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit néztek meg először egy csajon és miaz amit nem birtok elviselni belsőleg és külsőleg sem? Zavar titeket, hogyha szokott káromkodni?
Én ugyan lány vagyok, de remélem nem baj, ha válaszolok:)
Az ilyen kérdések azért "rosszak", mert hiába írják azt, hogy azt szeretik, ha pl. egy lány visszahúzódó, csendes, stb. ... Én pl. attól még nem bírnék olyan lenni, egyszerűen olyan a természetem, hogy szeretek beszélni, hülyülni, pörögni:D És hiába olvasom sok helyen azt, hogy a visszahúzódóbb lányokat jobban szeretik a srácok, attól még nem tudok olyanná válni. Szerintem legyél olyan, amilyen valójában vagy, nincs olyan ember a világon, akibe ne szeretne bele valaki... Legalábbis én így gondolom:)
19/L
Általában először az arcot nézem, de inkább az összhatás, ami megfog.
Belsőre: Utálom, ha nyafogós, fellengzős, buta, alul-művelt, kombinálós, nem egyenes személyiség.
Külsőre csak a szélsőségektől irtózom. (Godzilla vs. Pálcikaember)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!