Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ez ellen? Már nem tudom elviselni.
Az a gondom,hogy túlságosan szőrös a testem. Már borotválni sem merem,mert attól még nagyobb, és amúgy is hamar visszanő. A testemen mindenhol van, kivéve a tenyeremen s a talpamon persze. Még a fenekem is teljesen betakarja, és nem csak az intim területeken hanem maga az egész fenék. A mellemen is, a hasamon is. A mellbimbónál meg pláne, s méghozzá fekete szőrszálak. Nyáron strandra szégyeltem menni, annyira veszélyes a helyzet.
Szerintetek mit tegyek?
Értelmes válaszokat kérlek.
17/Lány vagyok.
hát ez gáz, menj el végleges szőrtelenítésre.
borotválni hülyeség mert attól meglátszódik ha érzetre nincs is ott, mint a férfiak arcán
Háát figyi először is tüneti kezelés: Menj el gyantáztatni úgy hosszabb idő mire visszanő és ez ritkítja is egy idő után tudom hogy fáj de a szépségért szenvedni kell, vagy pedig végleges szőrtelenítésre.
Másodjára pedig oki terápia: el kéne menni orvoshoz ha ennyire komoly a dolog akkor lehet hormonális probléma és azt kezeli kell!
hát szerintem majommá fogsz válni pár napon belül.
hallottam már ilyenről.
Más tünetek nincsenek? mondjuk hangok vagy banán évési inger?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!