Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet elviselni a tudatot, hogy az exed valószínűleg lassan el fog kezdeni csajozgatni?
Sz*ar de ez van
Sokkal roszabb a tudat h. az a lassan esetemben 2 nap volt, és miközben mással keferintett, majdnem könnyes szemmel simogatott h. de sz*ar nekem.
Felejt, átlép, leszaar, és újrakezd. Más megoldás nincs.
Hogy értelme legyen a szakításotoknak?? Ne hari, de ezt nem értem. Szerintem már minden bizonnyal van értelme. Ehhez nem kell, h megtalálja az igazit. Valamiért szakítottatok.. lehet rossz volt már együtt, nem szeretett úgy, mint rég. tehát, mindenképpen volt értelme a szakításnak.
Rosszul állsz a dolgokhoz! Túl kell magad tenned az exeden. Ismerkedj te is, és ne azon filózz, h kivel ismerkedik meg a volt párod. ha akar, akkor egy lotyóval, ha akar, akkor pedig egy normális lánnyal. A lényeg, hogy verd ki a fejedből ezt az "értelme legyen a szakításunknak" dumát!! Cseppet sem helytálló. Két ember elsődlegesen azért szakít, mert már nem boldogok együtt. Nem pedig azért, hogy különválva megtalálják az igazit. Lehet, hogy még esze ágában sincs az igazit keresgélni. Lehet, hogy kalandokat keres. Érted ugye?
Hidd el, hamar túl leszel rajta! :) Fel a fejjel!
23/L
én fél éve szakítottam egy nagy-nagy szerelmemmel, se veled-se nélküled kapcsolat volt, a szakítást is ő mondta ki, ám tendenciánknak megfelelően nekiállt visszakönyörögni magát, és ezredjére is újra akarta kezdeni, én akkor nemet mondtam. én viszonylag hamar beleléptem egy új kapcsolatba (várható volt, a fiú évek óta udvarolt nekem, bennem addigra ért meg a szerelem érzése) és ennek ellenére is összerándult a gyomrom, mikor pár napja barátilag beszélgettünk az ő új (most már ex) barátnőjéről, ő is kb 2 hónap után lépett rajtam túl.
nekem inkább női önérzetből fájt, hogy a sok "nem bírok nélküled élni"-ből egy csapásra "húha, új csaj!" lett.
Na akkor kimondhatjuk nyíltan h. egyike vagy azon értelmes csajoknak, akik nem büdös rib...ajj de kise mondom, mert nem nem kavarsz mással csak h. legyen valaki, ill csak h. felejts.
Én voltam már "csak amíg elfelejtem", és tudom h. kib. szár.
Nyugodtan legyél, ha a felfogásod nem változik az idő szépen helyrebillenti a dolgokat.
Megjegyzem nekem is ez lett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!