Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet elviselni a tudatot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet elviselni a tudatot, hogy az exed valószínűleg lassan el fog kezdeni csajozgatni?

Figyelt kérdés
2 hónapja szakítottunk, egy kicsit már kezd talán jobb lenni, kezdem elfogadni, hogy mi már nem lehetünk együtt. Életem szerelme volt. De 1-2 napja most az ette bele magát a fejembe, hogy mostanában már biztos nézegeti a csajokat, főleg, hogy nappalis egyetemre ment most szeptembertől. Tudom nagyon jól, mi megy az egyetemi bulikon, kolikban, én is voltam egyetemista, pia, drog, szex ezerrel. Még egy konszolidált pasitípus sem szokta kihagyni a potyaszexet, ha piás, főleg ha sorra ajánlkoznak a rib@ncok. Az exem meg elég helyes pasi:( Tudom, hogy már semmi közöm ahhoz, hogy miket művel, de beleőrülök a gondolatába, hogy majd mindenféle jöttment kis lotyót fog a régi közös ágyunkba cipelni:'( Komolyan ez ezerszer jobban bánt, mint az, hogy talál magának egy hozzávaló, rendes, kedves, csinos, okos barátnőt, akivel boldogok lesznek. Mert ha velem nem volt az, legalább mással az legyen, hogy értelme legyen a szakításunknak. Remélem, érhető, mire gondolok. Olyanok válaszát várom, akik voltak hasonló helyzetben. El fog múlni ez a szar érzés is?:(
2011. szept. 9. 17:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Egészen biztosan el fog múlni ez a fájdalom, amit most érzel. Most már én is értem a legyen értelme a szakításnak dolgot, de muszáj elfogadni, hogy sokszor a szakításkor felhozott indokok nem mindig igazak, vagy nem teljesen igazak. Így az elképzelhető, hogy szerelmet nem érzett irántad, viszont az már nem olyan biztos, hogy a szakításotok után azonnal keresni-kutatni fogja a tökéletes, mindent elsöprő szerelmet. Lehet, hogy előtte kipróbál egys'mást, összejön ezzel-azzal, csajozgat, flörtöl. Az is lehet, hogy ez volt a valódi indok.

A lényeg, hogy ne ezzel törődj, még ha nagyon nehéz is. Szép dolog, hogy örülnél neki, ha boldog lenne az új párkapcsolatában, ahol megtalálta az őrületes szerelmet, de gondolj arra, hogy őt most lehet hogy az fogja boldoggá tenni, ha össze-vissza szórakozik.

Már sajnos nem az életed része, te sem az övének, az útjaitok kettéváltak, mindenki megy a maga útján tovább, amerre te már nem mehetsz vele. Bármit is csinál a jövőben, az már nem rád tartozik, nem szólhatsz neki, nem befolyásolhatod sajnos.

Tudom, hogy nehéz elfogadni, hogy eddig én voltam az életének a közepe, most pedig gyakorlatilag egy senki leszek számára; és több köze lesz hozzá bármelyik ritkán látott haverjának, mint neked, de ezt meg kell tudni emészteni, mert különben csak rosszabb lesz.

Kezdd el szervezni az életedet nélküle. Tervezd meg mit fogsz csinálni és kikkel. Csinálj programokat, barátnőzz, szórakozz. Kapcsolódj ki.

És gondolj arra, hogy te is megérdemelsz egy olyan társat, aki szerelmet érez irántad, és aki nem szakít veled, hanem veled marad örökre.

Remélem sikerül majd túllépned rajta. Szurkolok.

2011. szept. 9. 19:02
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy írtatok, egyébként már tényleg jobban vagyok, mint az első hetekben, az rettenetes volt. Átmentem már sokféle fázison, először teljesen lebénultam érzelmileg, nem is igazán emlékszem az első 2 hetemre, annyira nem voltam észnél. Utána elkezdtem alkudozni vele, hogy ha így csinálnánk meg úgy...stb akkor biztos folytathatnánk. Aztán volt pár hét, amikor folyamatosan agyaltam, mit rontottam el ÉN. De ez már szerencsére lecsengőben van. Mostanában érzem, hogy van jövőm nélküle is talán, most pl. kaptam egy szupi kis diákmunkát, nemsokára végzek az egyetemmel is, és már kezdek megnézni más pasikat is, de érezni egyelőre nem tudnék egyik iránt se semmit. De bízom benne, hogy lesz még majd nagy szerelmem, akinek szintén én leszek az igazija. Szóval tényleg kezdek magamhoz térni és lassan elfogadni, de most meg eszembe jutott ez, hogy majd mindenféle kis lotyót fog kúrogatni:S remélem, túljutok ezen a ponton is.
2011. szept. 9. 20:22
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

100%ban ezt éltem át 1 hónapja.

Minden reggel bőgés (fiu létemre ha gáz akkor is...), jókedv kizárva. Nem igen volt értelme semminek, ha véletlen jó kedvem volt eszembejutott, és annyi az egésznek.

Az óta eltelt egy hónap, van új barátnőm, és minden rendbe van.

Nem mondom h. már nem jut eszembe, mivel én magam se akartam szakítani, és bizony borzasztó érzés volt, de sose feledd, hogy ilyenre csak egy lelketlen ember képes (ill az én esetemben már korábban írtam h. majdnem könnyes szemmel szart le...).

Később már csak gondolni fogsz rá mikor mással leszel, de nem lesz olyan szaar mint most. El fog múlni, örökké nem lehet rossz. Ezt első kézből állítom.

Fel a fejjel, tessék hapsizni :)

2011. szept. 10. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!