Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a teendő, ha a lány apja egy pszichopata, valószínűleg pedofil hajlamú?
elmondása szerint rajong a lányaiért, rajongásig szereti őket...
és betegesen féltékeny a srácokra, akikkel a lány jár, és előbb-utóbb sikerül minden srácot kikészítenie (fenyegetéssel, befeketítéssel, megalázással, rendőrhaverjai által való "elintéztetésével", lelki terrorral, magánnyomozó fogadásával), és én is kezdem már feladni, pedig őrülten szeretem a lányt.
na most... őszintén, mit lehet ilyenkor tenni? megölni csak nem ölhetem, pedig kedvem lenne hozzá...
nyugi, nem pedofil... nem tűnik annak. csak parázik, hogy baja lesz a gyerekének, lehet, hogy valami rossz élmény miatt.
hány évesek a lányok?
Ennek a viselkedésnek semmi köze a pszichopátiához vagy a pedofíliához,persze a köznyelv máshogy használja ezeket a kifejezéseket (főleg a pszichopátiát).
Valószínűleg valamilyen rossz élmény miatt félti ennyire a lányait,ez elég furán hangozhat,de szerintem csak az segítene,ha jobban megismerné a lánya udvarlóit.Ha elbeszélgetne velük,látná,hogy nem akarnak rosszat,nyílt és őszinte,megbízható srácok stb.
Hány évesek a lányok?
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!