Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet elviselni a magányt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet elviselni a magányt?

Figyelt kérdés

19 éves lány vagyok és nagyon-nagyon magányos. Eddig csak 2-3 hétig tartó kapcsolatom volt (az is úgy egy éve ért véget ha lehet így fogalmazni és még mindig nem tettem magamat túl rajta) de azóta egyszerűen semmi. Valahogy nem szúrnak ki maguknak a fiúk, én meg pasizni úgy igazán nem tudok. Nagyon vágyom már egy társara, most hogy jön a karácsony, méginkább egyedül érzem magamat és nagyon rossz. Nem értem, nekem miért nincs senkim, amikor nálam sokkal rondábbaknak is van párkapcdsolatuk... jó én meglehetősen zárkózott vagyok, de ha hozzám szólnak azért beszélgetek.

Tudom, ez most talán úgy hangzik, hogy nem vagyok normális, de néha már azon gondolodok, így nincs is értelme élni. Vannak barátaim persze (nem sok) de nekem az élet értelme egy párkapcsolat. Nem tudom, mi lesz az ünnepek alatt, félek, hogy valami hülyeséget csinálok... talán beszéljek pszichológussal?

Aki ilyen helyzetben van, hogy bírja ki?

2009. dec. 13. 14:29
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
valami tényleg nem 100as nálad, már bocsi. ennyire belebetegedni nem kell abba, ha egyedül vagy. miért akarsz ennyire ragaszkodni vkihez? egyedül nem megy az élet? az a baj, hogy szerintem ha lenne valakid, azt is hamar "megfojtanád" és így kb semmi értelme, hogy legyen bárkid. először próbálj meg egymagad élni, aztán keress párt. úgy amúgy is könnyebb. én 19 évesen találtam meg a nagy szerelmet, addig semmi sem volt. de ha körbenézel, más 20-25 évesen találkozik olyannal, akit akar és addig nem nagyon él kapcsolatban. ennyi. az írásodban meg mély depressziót vélek felfedezni, amivel kezdeni kéne valamit (mondom, párkapcsolat nem megoldás rá, max csak elfedi!)
2009. dec. 13. 14:37
 2/19 anonim ***** válasza:
szia nem jó a magány én is így vagyok egy csónakba evezünk . csak én sajna már lassan 21 leszek sz×r elviselni de majdcsak jön egy normális fiu aki szert és te is szeretheted ne csinálj semmi hülyeséget még azért fiatal vagy nem kell feladni :) lehet egy kérdésem ? bak a horoszkópod ? 20/f
2009. dec. 13. 14:38
 3/19 A kérdező kommentje:

nem bak... de ez miben számít amúgy?

elsőnek meg: sokra tartom a szabadságomat, annál többre hogy megfojtsak valakit és rátelepedjek. csak jó lenne tartozni valakihez...

talán az a baj, hogy nem tudom túltenni magamat az előző "kapcsolatomon" (amúgy ez sem normális) és folyamatosan azt várom, hogy egyszer csak összejövünk újra

2009. dec. 13. 14:41
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Mintha egy "kissé" kapcsolat -ill társfüggő lennél. Azonkívül sokan összekevereik a magányt az egyedülléttel. Én mostanában nagyon sokat vagyok egyedül, de mégsem érzem magamat magányosnak. Az hogy hülyeség "csinálásra" gondolsz, csak menekülés, nem old meg semmit. Fordíthanád értelmesebb, tartalmasabb dolgokra is az energiád. Depresszió ellen nagyon jó pl. a testmozgás.

Mindenkinek megvan a párja a világban, csak idő kérdése... :))

2009. dec. 13. 14:44
 5/19 A kérdező kommentje:
igen, ezt én is észrevettem, hogy enyhén társfüggő vagyok :(
2009. dec. 13. 14:52
 6/19 anonim ***** válasza:
Hogy lehet elviselni? Nehezen, sajnos... próbálj meg magad keresni, ha már téged nem találnak meg.
2009. dec. 13. 14:55
 7/19 anonim ***** válasza:
nem számit h bak vagy e csak volt barátnőm volt bak hasonlo volt mit te kicsit magába zárkozo és nehezen nyitott
2009. dec. 13. 14:59
 8/19 anonim ***** válasza:

Ne negatív ként fogd fel, hogy egydül vagy, hanem nézd a jó oldalát.Szabad vagy.Fügetlen. A szerelem úgyis egyszer rádtalál, nem kell kergetni.Egyébként nekem is volt egy ilyen időszakom, miután vége lett, de túltettem magamat.Keress olyan elfoglaltásot, amivel lekötöd magad,vagy amiben örömödet leled.:)

Sok sikert.Jah, és mindig mosolyogj, az agyturkászt meg hagyd a fenébe. :)

2009. dec. 13. 15:12
 9/19 anonim ***** válasza:
79%

Most arra gondoltam írok ide valami nagy bölcsességet, de aztán rájöttem, hogy áhh, minek?!

Nem igazán lehet átadni szavakba azt az érzést vagy életmódot amit te folytatsz. Ezt a kívülállók sose fogják fel fogni vagy megérteni. Mikor valaki igazán szenved és Minden egyes Napja ugyanúgy telik évekig, minden reggel a bánatával ébred és fekszik. Minden tette és cselekvése erőltetett. Hiába mondják azt, hogy "sose add fel, mert egyszer eljön az igazi". Ha több éven keresztül nem jött el, akkor mi a garancia, hogy akkor majd eljön egyszer. És ha el is jön egy nagy szerelem, akkor is eltűnt több év az életedből, amit soha semmi nem fog kárpótolni. Akik nem úgy élnek, mint mi, azok nem tudják fel fogni, olyan ember is van, aki úgy él mint mi. Azt gondolják, mi csinálunk valamit rosszul és nem tudunk élni. De az az igazság, hogy a mi életünk nem csak rajtunk múlik, hanem a környezetünktől is függ.

Az hogyha valaki ilyet ír, hogy aki megöli magát az egy gyáva féreg, hát szerintem ő még nem igazán járt olyan mélységekben, mint amiben te vagy én és még páran. Én is úgy vagyok vele, hogy 7 éve depressziós és magányos vagyok. És ha ennyiről szól az élet, akkor én inkább nem kérek belőle. Hiába jön ide valaki és meséli el, hogy jajj egyszer úgyis jobb lesz bla bla bla. Persze! Azért mert az ő életében csak átmeneti nehézségek vannak, az még nem azt jelenti, hogy másé mennyire szar.

Mindenesetre, ha még se ölnéd meg magad, akkor legyél önző, bosszús és haragtartó. Ne törődj másokkal csak magaddal és azzal a marék emberrel, akit még tényleg tisztelsz. Add ki magadból a naponta felgyülemlett szart.

2009. dec. 13. 16:19
 10/19 anonim ***** válasza:
Ugyanebben járok én is, csak én 25 vagyok és fiú...
2009. dec. 13. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!