Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mire lennétek hajlandóak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire lennétek hajlandóak, meddig mennétek el, egyáltalán akár a kisujjatokat megmozdítanátok-e ebben az esetben? (Lent)

Figyelt kérdés

Tetszik valaki, akivel talán nem is illenél össze, akinek talán nem is tetszenél, nagyon messze lakik, más nyelvet beszél, olykor napi szinten érintkezik az exével (munka, és össze akart vele házasodni), és ez még csak a problémák egy része.

A feladat: találkozni vele, beszélgetést kieszközölni, hogy kiderüljön, megtaláljátok-e a közös hangot, van-e szimpátia, van-e szikra.. első lépésnek (és ha nem, utolsónak). Megpróbálnátok?

2014. febr. 22. 19:41
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Na, azzal aztán mindent elrontanék, ha odamegyek azzal, hogy tetszem-e neki, mert ő tetszik nekem. Tudom fontos az őszinteség, meg sokan elítélik a játszmázást, de én úgy gondoltam, előbb beszélünk valami semlegesről, és csak akkor jöhet a személyeskedés, ha kezdeményezi, vagy max. kérdezek a hobbijáról vagy amit a helyzet ad, és ha már könnyedebb a légkör, lehet szépen lassan egyre tovább merészkedni. Ha összejön egy második találka, mert számot, e-mailt cserélünk, ebédet beszélünk meg, munkaügy, séta, vagy isten tudja, ott már lehet sejteni valami érdeklődést, és ha van érdeklődés, már csak meg kell tudni milyen fajta. Ha jók az esélyek, akár ki is teregethetem a lapjaim, de addig butaság volna.
2014. febr. 23. 23:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!