Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen kamu szöveget találjak ki arra a kérdésre, hogy milyen komoly kapcsolataim voltak eddig?
Ugye ez minden ismerkedés során alap kérdés. Nekem még nem volt hosszútávú és rövidtávú kapcsolatom se. Viszont ez minden normális embernél kizáró ok.
Szóval be kellene gyakorolnom egy szöveget erre a kérdésre, mert emiatt nem akarok elbukni. Tippeket tudtok adni?
25/F
De miért lennél emiatt defektes? Nem értem. Csak ismer már valamilyen szinten, ha érdeklődik, a defekt nem itt kezdődik. Én nem tudom, miféle mumusnak gondoljátok a mai nőket, hogy emiatt lépnének is... nem tudom ezt elképzelni, pedig nőből vagyok. Sőt, kifejezetten örülnék, ha én lehetnék az első a barátomnak (bár nem így van...)Ez nem meghatározó egy normális nőnél, hidd el!
Persze, minket érdekel, milyen volt az exetekkel (ha volt), mert ez sokat elárul egy férfiról, arról, hogyan viselkedett vele, miért ért véget, mit érezett iránta. És ha irántam érez először valamit? Ez egyáltalán nem hátrány. :) Nem kevesebb ettől egy férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!