Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen kamu szöveget találjak ki arra a kérdésre, hogy milyen komoly kapcsolataim voltak eddig?
Ugye ez minden ismerkedés során alap kérdés. Nekem még nem volt hosszútávú és rövidtávú kapcsolatom se. Viszont ez minden normális embernél kizáró ok.
Szóval be kellene gyakorolnom egy szöveget erre a kérdésre, mert emiatt nem akarok elbukni. Tippeket tudtok adni?
25/F
Az a baj veled kérdező, hogy egyszerűen éretlen és teljes mértékben alkalmatlan vagy egy párkapcsolatra egy tisztességes nővel. Nincs értelme a papolásnak, hogy őszinteség kell, ha te azt hiszed, hogy az a normális, ha ez kizáró ok. Ha így gondolkozol, akkor tényleg csak egy felszínes, hazug kapcsolatot érdemelsz azzal a bizonyos sík "normális nővel", akinek kizáró ok, ha valakinek nem volt kapcsolata.
Btw ha kicsit bölcsebbnek szeretnél tűnni, akkor ne próbálj teljes egészében beszélni a női nemről.
U.i.: Huszonéves nő vagyok, a barátom pedig 3 évvel fiatalabb nálam, soha nem volt előttem kapcsolata, és még szűz is volt. Örültem az őszinteségének, és előnyösnek tartottam ezt a helyzetet. Számomra ez a normális hozzáállás, szerintem az a furcsa, ha egy nő előnynek tekinti azt, ha egy pali már másokba is tunkolta ki tudja hányszor. Szóval te ne próbálj megfogalmazni semmilyen normát!
Szívkirálynő
Nekem nem magammal van bajom, mit jössz ezzel?
Sweet Insanity
Ne haragudj, de ha egy 22 éves nő egy tőle 3 évvel fiatalabb szűz gyerekkel jön össze, akkor azzal van valami gond! Már az is fura, ha egy nőnek fiatalabb barát kell, na de hogy ennyivel és még ráadásul szűz is...
Leírnád, hogy mi a gondod magaddal?
Sweet Insanity! Tejesen igazad van.
Kérdező! Nem is arra értettem és nem megbántani akartalak. Sajnálom, ha ennyire hihetetlen, hogy nem úgy van, ahogy elképzeled.
Nem, veled van gondom. Te kezdtél el támadni, amiért fiatalabb barátom van.
Kicsit gondold át újra a szitut...
Te: 25 évesen eddig a kutyának nem kellettél, és ahhoz kérsz segítséget, hogy már az ismerkedéskor hogyan hazudozz a leghatékonyabban.
Én: Boldog kapcsolatban élek, és őszinték vagyunk egymással. Inspirálni akartalak volna, hogy lásd az ellenpéldát, hogy talán elgondolkozz, hogy nem mindenki olyan sekélyes, ahogy állítod, és elvesd a hazudozós terved, és normális kapcsolatra törekedj. De te inkább meg akarod magyarázni, hogy én nem vagyok "normális". Fogadd őszinte gratulációmat! :)
de miért kérne infókat a lányokról ?:D nekem pl nem voltak hosszú kapcsolataim csak alig alig,inkább a buli mert ott az élet..ÉS ezt sose rótták fel hogy hiba lenne(mondjuk szó szerint így nem mondtam :D).mond hogy szeretted a futó kapcsolatot ,sokat dugtál,de ha van kiért megváltozol.Én is így vagyok.
lopd el az életem.Adok exeket is történettel cserélünk személyit meg ilyenek :DDDD
Sweet Insanity
"25 évesen eddig a kutyának nem kellettél"
Ez neked honnan jött? Megint támadsz. Mi a gondod magaddal?
"Boldog kapcsolatban élek, és őszinték vagyunk egymással."
Sőt, te úgy születtél, hogy szeretted azt a 3 évvel fiatalabb szűz szerencsétlent, ugye?
Értsd már meg, hogy valami gond van veled, ha egy ilyen kapcsolatra kellett KÉNYSZERÜLNÖD.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!