Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen kamu szöveget találjak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen kamu szöveget találjak ki arra a kérdésre, hogy milyen komoly kapcsolataim voltak eddig?

Figyelt kérdés

Ugye ez minden ismerkedés során alap kérdés. Nekem még nem volt hosszútávú és rövidtávú kapcsolatom se. Viszont ez minden normális embernél kizáró ok.

Szóval be kellene gyakorolnom egy szöveget erre a kérdésre, mert emiatt nem akarok elbukni. Tippeket tudtok adni?

25/F

2014. febr. 20. 23:33
 71/117 A kérdező kommentje:
67: ez sem jó, akkor azt hinné, hogy csapzott életet élek és őt is csak szexre használnám.
2014. febr. 21. 00:27
 72/117 anonim ***** válasza:

Én is voltam hasonló helyzetben, nem volt se hosszú- se rövidtávú kapcsolatom és azon kattogtam, hogy amikor ez szóba jön, akkor inkább kitalálok valamit. De nálunk aztán ez nem került szóba, én amúgy sem vagyok az a faggatós típus, nem szeretek olyan dolgokban vájkálni, ami másnak mondjuk kényelmetlen, ő meg magától nem beszélt róla, így aztán hagytuk.

Bár fb-n pár kommentből meg posztból leszűrtem, hogy meddig voltak együtt az előző barátnőjével, de olyan szinten azért nem érdekelt, hogy bármit is kérdezzek róla.

Kérdező, szerintem teljesen felesleges erre energiát pazarolnod. Kicsit megismeritek egymást és úgy is látni fogod a lány megnyilvánulásain, hogy hogyan viszonyul hozzád. Ha meg már közelebb kerültök egymáshoz, kialakul a bizalom, akkor meg őszinte lehetsz hozzá. Én például sokkal jobban tudnám értékelni, ha nyíltan megmondanád, nem gondolnám ezt kínosnak és téged sem defektesnek...

21L

2014. febr. 21. 00:29
 73/117 A kérdező kommentje:

Agnes Crumplebottom

25 vagyok. Nem tinikkel akarok össsze jönni, hanem NŐKKEL. Ők meg nem egy töketlen balfszt képzelnek el maguk mellé. És simán hihetik azt, hogy ez vagyok, ha még nem volt kapcsolatom. Szerinted egy huszonéves nő egy tapasztalatlan csávóra vágyik, amikor olyan elvárásaik vannak, hogy elképesztő? Ne vicceljünk már...

74/117 anonim ***** válasza:
és ott kezdődik a gond hogy egy saját ötleted nincsen...kíváncsi lennék a randikra,meg hogy hogy próbálnád elcsábítani a csajt...
 75/117 A kérdező kommentje:
70: minden mondatod után nevetgélsz? Vagy mitől van ilyen jó hangulatod? Attól, hogy nem volt barátnőm, még nem vagyok béna. Semmi köze a kettőnek egymáshoz. 100 meg 100 olyan srác van, aki full szerencsétlen és töketlen még mindig van nője. Semmi köze a kettőnek egymáshoz.
2014. febr. 21. 00:31
 76/117 anonim ***** válasza:
Kérdező! Benned van a probléma, abban, ahogy a NŐKRŐL gondolkodsz. Pont az éretlen lánykáknál kellene tartanod attól, amitől tartasz! Egy Nőt nem fog ez kiábrándítani, értsd már meg végre! Ha igen, akkor miféle nő? Ezen gondolkozz el inkább és vágj bele, de őszintén! Ha mi látjuk rosszul értelmes Nőkként, akkor nyugodtan szidhatsz de kétlem, hogy ez megtörténne...
2014. febr. 21. 00:32
 77/117 anonim ***** válasza:

van baj az biztos...

eleve semmi önbizalmad így meg sztán hebegsz meg habogsz egy csaj előtt a hazugságról nem is beszélve

tudod lehet ellensújozni azt hogy nem volt csajod

2014. febr. 21. 00:33
 78/117 A kérdező kommentje:

Szívkirálynő

Továbbra is tartom a véleményem. Te csak próbálod jobb fényben feltüntetni a női nemet. Nem mondom, hogy minden nő ilyen, csak 90%-uk. Én meg biztos nem fogom ki azt a kivételt, szóval jobb felkészülni a legrosszabbra.

2014. febr. 21. 00:35
 79/117 anonim ***** válasza:

szívkirájnő ezt mondom én is hogy a gondolkodásával van baj és a nőkről csak azt tudja amit hallott innen onnan

de ha egyszer beszélne egyel akkor talán változna a hozzáállása

2014. febr. 21. 00:36
 80/117 A kérdező kommentje:
79: biztos egy olyan szavára adok, aki még helyesen írni is képtelen. Veled hogy állnak szóba egyáltalán?
2014. febr. 21. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!