Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen kamu szöveget találjak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen kamu szöveget találjak ki arra a kérdésre, hogy milyen komoly kapcsolataim voltak eddig?

Figyelt kérdés

Ugye ez minden ismerkedés során alap kérdés. Nekem még nem volt hosszútávú és rövidtávú kapcsolatom se. Viszont ez minden normális embernél kizáró ok.

Szóval be kellene gyakorolnom egy szöveget erre a kérdésre, mert emiatt nem akarok elbukni. Tippeket tudtok adni?

25/F

2014. febr. 20. 23:33
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
 111/117 anonim ***** válasza:
Ennél irrelevánsabb gondolatot le sem írhattál volna. :D
2014. febr. 21. 01:41
 112/117 anonim ***** válasza:
82%
őszintén kérdezem tőled kedves vagyis nem kedves(egy tapló paraszt) kérdező.. visszaolvasva a kommentjeidet nem érzel belül fájdalmat hogy mennyire de mennyire egy elcseszett sötét ember vagy ?
2014. febr. 21. 01:41
 113/117 anonim ***** válasza:
40%

te meg ne neveteljé, ott járkáltá te is mibű lenne fel pontozni mondja má meg mibű?

hmmm paradicska! paprika! jó lecsos készül úgy hiszem :DD

:) ha őszinte vagy nem biztos hogy rá*baszol.de 25év után lehet én is görcsölnék az elsőnél :D Hazudj akkor kicsiket ha nem tudsz nagyot.

vagy ha humoros vagy akkor mondod hogy eddigi barátnőim bemutatom őket:bal kéz : tündi jobb kéz marcsa.És rámutatsz a szádra és ő meg hajlékonyabb koromból magdika....na jó ez undorító volt bazz fojjjj :S hahahahah :D :S

2014. febr. 21. 01:46
 114/117 anonim ***** válasza:

Egy csomo minden dolgot mondhatsz pl.

hogy dolgoztal ejjel nappal es nem volt idod komoly kapcsolatra...

ez mondjuk nalam meg meg is allja a helyet. mondjuk en most nem is akarok komoly kapcsolatot semmi kedvem a masikkal foglalkozni eleg ha magam el tudom viselni xDDD

2014. febr. 21. 01:54
 115/117 anonim ***** válasza:

Én egy komoly sztorit biztos nem adnék be neki, volt két laza 2-3 hónapos kapcsolatom, a lánnyal én szakítottam mert hülye volt, idegesített stb. Ennek is már egy éve. Kb ezt mondanám neki.

Ha meg lebuksz akkor bevallod az igazad és vagy megmarad vagy nem, ha igen akkor minden jó, ha nem akkor a következő barátnődnek meg már nem kell hazudni, leszámítva a hogyan szakítottak részt :D

2014. febr. 21. 06:48
 116/117 anonim ***** válasza:

a kérdezőnek van egy elképzelése a nőkről meg hogy mi kell nekik és tök mindegy hogy ki mit mond ő hazudni fog és úgy lesz jó ahogy ő akarja...egy ilyennek nem érdemes magyarázni

a másik,hogy eleve előítélete van a nőkről ami szerintem sokkal nagyobb gond

kérdező figyelj csak,leírom a történetem:

én 28 voltam mikor lett az első barátnőm,előtte 2 évvel kezdtem el ismerkedni és sosem hazudtam semmivel kapcsolatban és bejött neki amikor megtudta,hogy ő lehet az első,persze aztán meg nem akarta elhinni,mert olyan jó voltam,szóval kamuzhatsz te akárhogy kapcsolatot,mert amúgy is ezt csinálják a korodbeliek,ki fog derülni és nem tudod kimosni magad,mert belebonyolódsz...bevonnád a haverokat,családot,az egész falut??

nem vagy te olyan okos ez látszik:D

de a mai kornak megfelelő az értelmi szinted,azt mondom hajrá,hazudozz,de majd meséld el a pofára eséseidet is

semmit nem tudsz a nőkről...

2014. febr. 21. 09:49
 117/117 Noydra ***** válasza:

Unatkozás közepette gyakorlaton, krvára megérte ezt elolvasni.:D

Az ilyen hülyékkel nem lehet mit kezdeni.

Ez volt a kedvencem: "Csak a szakács mondhat véleményt az ételről?"

Nem, az ízéről nem. De az elkészítéséről már inkább. Bár nem bízom benn, hogy felfogod az összefüggést ennyi aggyal.:D

2014. febr. 21. 11:06
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!